Hostme
Image default
Beauty en verzorging

Schoonheidsspecialist in Nijmegen laat je huid stralen als nooit te voren

Een goede schoonheidsspecialist in Nijmegen met hoge kwaliteit is zeker aanwezig. Iedereen heeft zo nu en dan wat verzorging nodig, voornamelijk onze huid. Je huid is namelijk het grootste orgaan. Naast dat je huid zal stralen na een behandeling bij de schoonheidsspecialist in Nijmegen, zal jij zelf ook helemaal ontspannen onze salon uitwandelen. Dat is pas een win-winsituatie. Dit resultaat wordt behaald door jou persoonlijk contact en kwaliteit te bieden. Een goede verzorging is namelijk onmisbaar voor een gezonde huid. Daarom is het dus des te belangrijker dat je huid met respect behandeld wordt.

Keuze uit behandelingen

De schoonheidsspecialist in Nijmegen biedt diverse behandelingen aan. Als eerste bieden ze bijvoorbeeld de dermaroller aan. Deze behandeling zal je helpen bij het herstellen van het natuurlijke vermogen van je huid. Daarnaast is er ook een microdermabrasie behandeling bij de schoonheidsspecialist in Nijmegen. Tijdens deze behandeling worden oude en dode huidcellen verwijderd. Dit wordt dan gedaan met behulp van een dunne laag kristallen bestaande uit microformaat. Als laatste is er nog de no needle mesotherapie. Na deze behandeling zal je een veerkrachtige en volle huid hebben, en dat zonder dat er een naald aan te pas komt. 

De producten die gebruikt worden

Naast de reguliere behandelingen die de schoonheidsspecialist in Nijmegen aanbiedt, zijn er ook nog simpele ontspanningsbehandelingen. Deze behandelingen worden voorzien van heerlijke producten van het merk Maria Galland. Dit kan bijvoorbeeld een behandeling zijn tegen acné, of een Soin Infiniblanc behandeling waarbij je huid steviger aan zult voelen. Naast Maria Galland maakt de schoonheidsspecialiste in Nijmegen ook nog eens gebruik van PCA skin. Deze producten zijn ook te verkrijgen in onze webshop en natuurlijk ook in de schoonheidssalon zelf. Zo kan je huid ook thuis helemaal ontspannen. We zien je graag tegemoet in onze salon.Gerelateerde artikelen

Wil je eczeem behandelen? Kijk eens naar deze optie

In de watten gelegd door de schoonheidsspecialiste Heesch

De juiste verzorging bij de schoonheidssalon in Enschede