Hostme
Image default
Beauty en verzorging

Waxen in Amsterdam-West is een erg populaire ontharingsmethode

Waxen is een erg populaire methode van ontharen, zo ook bij de ervaren specialisten van Senzera uit Amsterdam-West. De reden hiervoor is wellicht het feit dat het een erg grondige methode is, jouw haren worden inclusief de wortels verwijderd. Je haren groeien hierdoor weer minder snel terug en de haren die teruggroeien, zijn zachter. Een andere reden is wellicht het feit dat waxen een erg snelle methode van ontharen is. Het doet, zeker de eerste keren, wellicht een beetje pijn, maar doordat het zo snel is gebeurd en het effect vrij lang voelbaar blijft, is het toch erg populair. Het is ook niet meer enkel populair onder vrouwen, deze specialisten verwelkomen steeds meer mannen in hun salon. Dat is niet voor niets, mannen zien ook de voordelen van een zijdezachte huid in, het is nou eenmaal een stuk sexyer om er verzorgd uit te zien. Iedereen is van harte welkom bij Senzera in Amsterdam om zichzelf te laten ontharen.

Een goede voorbereiding en nazorg bij het waxen

De specialisten van Senzera uit Amsterdam adviseren je om jezelf voorafgaand aan de behandeling twee weken niet meer te scheren of ontharen. Je haren moeten ongeveer één centimeter zijn voor het beste resultaat en deze lengte bereik je over het algemeen na twee weken. Deze experts raden daarnaast aan om los, katoenen ondergoed te dragen op de dag zelf en de dag voorafgaand aan het waxen in Amsterdam-West. Je voorkomt hiermee huidirritaties, waardoor je huid comfortabeler is voor en na de behandeling. Het is na de afspraak verstandig om de huid te laten herstellen. Je doet dit door gedurende 24 uur na de behandeling de zon, de zonnebank, de sauna en intensief sporten te vermijden. Het is ook aan te raden om geen deodorant te dragen op de plek van de behandeling tot 24 uur na de behandeling.

Neem contact op en maak een afspraak

Wil jij jezelf graag laten waxen in Amsterdam-West? Neem dan direct contact op met de specialisten van Senzera in Amsterdam. Zij verwelkomen je graag in hun beautysalon om jou te laten genieten van een zijdezachte huid.

https://senzera.com/nl/