Hostme
Image default
Bedrijven

Een vertaalbureau in het hoge Noorden

Op zoek naar een kwalitatief goed vertaalbureau in Groningen? Onze klanten kiezen voor ons vertaalbureau als de vertaling niet voor de brontekst mag onderdoen. Een tekst moet dan aansprekend en nauwkeurig vertaald worden. Met onze vakkundige vertalers kunnen we dit realiseren en meedenken voor de juiste oplossing. Daarbij vinden we het natuurlijk belangrijk om je snel te helpen en afspraken na te komen, dit alles tegen een scherpe prijs.

Een kwalitatief goed vertaalbureau

Ons vertaalbureau uit Groningen is  zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd, en mede dankzij de inzet van slimme (vertaal)applicaties en efficiënt ingerichte werkprocessen kunnen we toch concurrerende tarieven hanteren. Bijkomend voordeel is dat via het klantportaal het verloop van de vertaalopdracht bij het vertaalbureau Groningen inzichtelijk is. Bij de vertalingen die wij uitvoeren staat kwaliteit voorop. tarieven. Ook hechten wij veel waarde aan een korte doorlooptijd van een opdracht. U merkt dit respectievelijk aan de kosten van uw professionele vertaling en de snelle levertijd. Indien u een nog snellere levering wilt binnen één of twee werkdagen, kunt u een spoedvertaling aanvragen.

De werkwijze van vertaalbureau Groningen

Het vertaalbureau Groningen werkt volgens een vast methode. We ontvangen je teksten en vertaalwensen Dit kan eenvoudig via e-mail, ons online offerteformulier of per Wetransfer. Het vertaalbureau neemt de aanvraag grondig door en weet zo precies waar de vertaling aan moet voldoen om dat verhaal over te brengen.. Hierna wordt de best passende native vertaler geselecteerd. Hierbij kijkt vertaalbureau Groningen naar de ervaring binnen jouw sector of de gewenste doelgroep. Hierna krijg je  een offerte. Indien deze offerte akkoord wordt gegeven zal het vertaalbureau direct aan de aan de slag gaan zorgen ze ervoor dat alle afspraken worden nageleefd. De geselecteerde revisor reviseert jouw vertaling grondig en levert het vertaalbureau Groningen de vertaling per e-mail aan. Indien er naar aanleiding van de geleverde vertaling nog vragen zijn of feedback voert het vertaalbureau Groningen deze nog uit.