Hostme
Image default
Bedrijven

Woningen in Breda binnen een week verkocht!!

De verkoop snelheid van huizen in Breda was niet eerder zo hoog

De huizenprijzen zijn afgelopen jaren flink gestegen door de krapte op de woningmarkt. Mensen die hun huis willen verkopen zijn hierdoor niet langer bereid om hoge makelaarskosten te betalen om vervolgens een lang verkooptraject aan te gaan. Een traject met veel bezichtigingen en onzekerheden betreft de kredietwaardigheid van de potentiele koper. Krijgt hij de financiering rond of moet het gehele proces opnieuw ingang gezet worden.

Woning kopen

Mensen die hun woning willen verkopen weten vaak al precies in welke regio zei graag zouden willen gaan wonen. Als er een woning op de markt komt is het voor hen van belang om snel te kunnen handelen voordat een woning al aan een andere partij is verkocht. 

Woning opkopers

Om zekerheid te generen om een nieuwe woning daadwerkelijk snel aan te kunnen kopen is het een voordeel als je huidige woning al is verkocht. Ondertussen heb je natuurlijk wel woonruimte nodig hierbij biedt Sons Real Estate uitkomst. Wij bieden de mogelijkheid om uw woning nu direct te verkopen tegen een marktconform bod en in uw eigen huis te blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft gevonden. U heeft zekerheid over de verkoop en weet precies hoeveel de verkoop u netto oplevert.  Hierdoor weet u precies hoeveel bestedingsruimte u heeft en in welk segment u kunt zoeken.

Dit is de reden waarom steeds meer mensen kiezen voor de directe verkoop aan een opkoper. De verkoop van uw woning aan Sons Real Estate kan al binnen een week officieel worden vastgelegd bij de notaris. U bent verzekerd van verkoop en hoeft niet opzoek naar tijdelijke woonruimte. Vraag nu een bod aan en uw woning is binnen no time verkocht!

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen-breda/