Hostme
Image default
Cadeau

Het mooiste cadeau geef je in een geschenkdoos

Je beste vriendin gaat binnenkort trouwen en je bent al naarstig op zoek naar het perfecte cadeau. Jullie kennen elkaar als sinds de basisschool en zijn hartsvriendinnen sindsdien. Al die avonturen die jullie samen beleeft hebben, de beste vakanties ooit hebben jullie samen gevierd en die ene nieuwjaarsnacht zullen jullie nooit vergeten. Je snapt het al: jouw beste vriendin verdient niets anders dan het perfecte cadeau op haar bruiloft. Maar niet alleen het cadeau zelf is belangrijk. Heb je er ook al over nagedacht hoe je het wilt geven? Natuurlijk niet in een plastic zak. Een saai cadeaupapier voldoet ook niet voor zo’n mooi cadeau. Nee, ga voor een geschenkdoos! Een prachtige geschenkdoos is het enige dat eer doet aan jouw cadeau.

Cadeau ideeën voor de bruiloft van je beste vriendin

We zijn er dus al uit dat het cadeau gegeven moet worden in een geschenkdoos. Maar wat ga je eigenlijk precies geven? Een envelop met geld is wat saai, hoe graag het bruidspaar het ook wil hebben. Geef ze naast de klassieke envelop ook nog een persoonlijk cadeau. Dit hoeft niet veel te kosten, maar geeft wel een echte persoonlijke touch aan het cadeau. Struin bijvoorbeeld eens door al de foto’s die je van jullie samen hebt. Foto’s doen het altijd goed als cadeau. Laat een aantal foto’s drukken op een mooie tas en je hebt een prachtig persoonlijk cadeau. Op deze manier kan je ook een juwelenkistje (laten) maken of een foto op een puzzel bedrukken. Of wat dacht je van een kussen met een foto van jullie samen? Kan het bruidspaar altijd naar je kijken als ze op de bank zitten.

Verpak je cadeau in een geschenkdoos

Heb je je cadeau gekozen? Ga dan op zoek naar de perfecte geschenkdoos. Wist je dat je deze ook helemaal persoonlijk kunt maken? Ook een geschenkdoos kan je bijvoorbeeld laten bedrukken met de mooiste (of meest beschamende?) foto van jullie samen. Of een foto van het bruidspaar uiteraard. Laat je fantasie de vrije loop en verzin een leuk en origineel cadeau voor je beste vriendinnetje. En vergeet het niet het te verpakken in een schitterende geschenkdoos.  

https://endlessbranding.com/geschenkdoos