Hostme
Image default
Dienstverlening

Hoe worden emaille naamborden met de hand gemaakt?

Ben je op zoek naar een duurzaam en modern naambordje voor bij je huis of bedrijf? Dan zijn RVS naamplaten een uitstekende keuze. Deze naamplaten zijn bestand tegen weersinvloeden en roesten niet, waardoor ze perfect zijn voor buitengebruik. Bij Naambordkopen kun je kiezen uit verschillende soorten en maten RVS naamplaten die geheel naar wens kunnen worden aangepast. Wil je meer weten over deze naamplaten en hun voordelen? Lees dan verder!

Wat zijn de voordelen van RVS naamborden?

RVS naamplaten zijn een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar duurzame en moderne oplossingen voor hun huisnummer of bedrijfsnaambord. Bij Naambordkopen bieden we vele soorten en maten naamplaten RVS, die geheel naar wens kunnen worden aangepast. RVS naamplaten zijn bestand tegen weersinvloeden, zoals regen, sneeuw en warmte, en roesten niet. Daarom zijn deze naamplaten geschikt om buitenshuis te worden gebruikt.

Door ingrediënten te smelten en daarna de gesmolten ingrediënten over te gieten in staven of platen wordt RVS geproduceerd. De legering bevat minimaal 10,5% chroom, waardoor er een passieve laag op het oppervlak van het staal ontstaat die beschermt tegen corrosie en roest. Om de corrosiebestendigheid en sterkte van het RVS staal te verhogen wordt in veel gevallen nikkel toegevoegd.

Onze collectie bevat naamplaten RVS waarbij de tekst gemaakt wordt met behulp van verschillende technieken, zoals graveren en laseren. Bij het graveren wordt het ontwerp op de RVS naamplaat gestanst. Bij het laseren wordt het ontwerp in de RVS naamplaat gesneden. Deze manier is een geavanceerde technologie. Lasersnijden biedt een gladde afwerking en een hoge precisie. Het ontwerp, dat vaak bestaat uit namen en huisnummer, kan gevuld worden in diverse kleuren. Het is belangrijk om het juiste lettertype, de juiste kleur en het juiste formaat te kiezen om ervoor te zorgen dat de naamplaat RVS echt past bij je wensen.

Het ophangen van de meeste naamplaten RVS is erg eenvoudig. Wij zullen de meeste naamplaten RVS voorzien van gaatjes. Op die manier kun je zelf zorgen voor schroefjes. Indien gewenst kunnen wij schroeven meeleveren, met of zonder speciale afdek dopjes. Per naamplaat RVS staan de opties en meerprijzen aangegeven. Sommige kleine naamplaten RVS kun je eenvoudig via een plakstrip bevestigen. Onze naamplaten RVS zijn ook te bestellen via onze webshop en worden geleverd in heel Europa.

Hoe worden emaille naamborden gemaakt?

Als je op zoek bent naar een uniek en duurzaam naambordje voor bij je voordeur, dan is een naambordje emaille een uitstekende keuze. Bij Naambordkopen hebben ze een grote collectie emaille naamborden, waaronder klassieke en moderne ontwerpen. Deze naamborden zijn gemaakt van metaal en voorzien van een glasachtige coating, die het bordje hard en duurzaam maakt. Het emailleren van deze naamborden gebeurt door het samensmelten van glaspoeder en metaal op een hoge temperatuur. Hierdoor zijn ze bestand tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen, sneeuw en hitte. Je kunt kiezen uit verschillende maten, van kleine emaille naambordjes tot grote emaille naamplaten. Het proces van Het maken van een emaille naambordje is een heel proces, dit bestaat namelijk uit verschillende stappen. Zo wordt het metalen bord gesneden en gevormd, een basislaag van glaspoeder wordt aangebracht, het naambord wordt op hoge temperatuur in een oven gebakken en het gekozen ontwerp en de gekozen kleur wordt aangebracht. Het resultaat is een uniek product dat met de hand is gemaakt en perfect past bij jouw persoonlijke voorkeur en het doel van het naambordje. Kies daarom voor een prachtig emaille naambordje voor bij je voordeur!

https://naambordkopen.nl