Hostme
Image default
Electronica en Computers

Licentiebeheer vereenvoudigen dankzij software specialisten

Het uitbesteden van licentiebeheer voor uw onderneming kan u helpen om uw processen te vereenvoudigen. Door onafhankelijk ICT-advies in te winnen over een functioneel ontwerp bij één van de gespecialiseerde software experts bij OnnIT, kunt u rekenen op aanzienlijke voordelen op kosten. Vaak kunt u door het aanbod aan licentiecontracten nauwelijks nog zien welke het meest effectief zullen zijn en kunt u bovendien eindigen met een onoverzichtelijk licentiepositie als blijkt dat de licenties niet volledig voldoen aan de richtlijnen. U wilt een compliant licentiebeheer en dit is heel eenvoudig te realiseren als u het beheer van de licenties en modelovereenkomsten uitbesteed aan OnnIT. Zij zoeken voor u uit welke licenties rendabel zijn en dragen bij aan een verbeterde dienstverlening.

Overzicht in licentiebeheer

U kunt het beheer van uw licenties vereenvoudigen door de regie uit handen te geven. De specialisten van OnnIT zorgen voor overzicht in licentieprocessen en kunnen voor u een licentiepositie onderzoek uitvoeren, dat inzicht geeft in de mate van compliance van uw huidige licenties. Door u te voorzien van onafhankelijk ICT-advies bent u verzekerd van duidelijkheid en kunt u rekenen op support bij aanschaf van toekomstige licentiecontracten. In een online portal worden alle rechten, licentie keys en looptijden van de contracten overzichtelijk aan u getoond, zodat u volledig op de hoogte bent. U hebt er zelf echter nauwelijks omkijken naar omdat alle gerechtelijke zaken voor u uit handen worden genomen.

Schakel deze experts op het gebied van licentiebeheer in

Bij OnnIT werken gespecialiseerde experts die u van onafhankelijk ICT-advies kunnen voorzien en die ervoor zorgen dat alle licenties op orde zijn. U kunt rekenen op adequate software die bijdraagt aan het opschalen van uw dienstverlening. Door middel van een analyse in het functioneel ontwerp van uw licentiebeheer krijgt u een duidelijk inzicht in alle licentiecontracten die lopend zijn voor uw onderneming. Zorgen worden zo voor u weggenomen en alle toekomstige overeenkomsten zullen eveneens voldoen en compliant zijn aan de huidige regelgeving. Uw licentiebeheer is door onafhankelijk ICT-advies snel en effectief up-to-date.