Hostme
Image default
Entertainment

Hier organiseer je een schoolreis die leuk is voor iedereen

Een schoolreis moet voor iedere leerling én begeleider leuk zijn. Waarom zou je dan niet kiezen voor een reis naar BillyBird Park Hemelrijk in Volkel? Dit park is geschikt voor een schoolreis bij elk weertype en je vindt er alles om de dag van je leven te beleven. Dagelijks kunnen scholen hier terecht tussen 10.00 uur en 18.00 uur en de attracties zijn geschikt voor alle basisschoolklassen. Bovendien staat hier de veiligheid volledig voorop, wat natuurlijk niet onbelangrijk is tijdens een schoolreis. Niet alleen zijn de attracties zo gebouwd dat iedere begeleider en ouder de kinderen met een gerust hart hun gang kunnen laten gaan, maar ook zijn de terreinen goed afgesloten. Het gedeelte genaamd Kinderland is bijvoorbeeld geheel omheind, zodat kinderen niet gemakkelijk naar het water kunnen. Kortom, hier vind je plezier én veiligheid voor ieder kind!

De mogelijkheden voor een onvergetelijke schoolreis

BillyBird is een veelzijdig park waar niemand zich zal vervelen, wat natuurlijk perfect is voor een schoolreis. Je vindt er een binnenspeeltuin met de Piratenkooi, waarin de kinderen heerlijk kunnen klimmen en klauteren. Of laat de kleuters rustig spelen in Zeeroversland! De omheinde buitenspeeltuin Kinderland bevat tal van attracties die bij ieder kind in de smaak vallen. Of het nu gaat om de kinderen van groep 1 of die van groep 8, dit gedeelte is perfect om een hele middag plezier te beleven. Daarnaast zijn er ook nog de spectaculaire attracties: de achtbaan, bootjesglijbaan ‘Splash!’ en klimberg. Het speelgebied de Oervallei is een nieuwe attractie in BillyBird, waar kinderen op zoek gaan naar goud, oude fossielen opgraven en op schommels van elf meter hoog stunten.

Reserveer nu je schoolreis!

Vanaf vijftien personen reserveer je hier al een geweldige schoolreis. Kom je met 30 personen of meer? Dan krijg je € 1,- extra korting per persoon. Zo kun je nog voordeliger met een grote groep een prachtige dag beleven! Bovendien parkeert de bus gratis op de parkeerplaats en ontvangt iedere bezoeker altijd een terugkomkaartje!

https://billybird.nl/hemelrijk/