Een elektrische scooter voor een dagje uit in Arnhem is door iedereen te gebruiken

U wilt er een dagje op uit op de scooter, maar u weet niet of u deze mag besturen. Geen zorgen. De scooter heeft maar een gewicht van 60 kg en is eenvoudig te bedienen door iedereen. U hoeft geen helm te dragen en u kunt overal parkeren. Hierdoor heeft u te allen tijde een geslaagd dagje uit in bijvoorbeeld Arnhem. Bike4Fun biedt elektrische scooters, genaamd Emoto Lite. De scooters komen in verschillende modellen en prijsklassen. Een vriendenweekend, bedrijfsfeest of familieweekend. Wat staat er binnenkort bij u op de planning? Hoe uw gezelschap er ook uit ziet, door het huren van elektrische scooters van Bike4Fun beleeft iedereen een geslaagd, uniek en gezellig dagje uit in Arnhem.

Uw dagje uit in Arnhem wordt samengesteld op basis van uw wensen

Heeft u speciale wensen voor uw uitje? Dit is geen probleem bij de specialist. Hier wordt er geluisterd naar uw wensen, zodat u de dag van uw leven beleefd. Een vrijgezellenfeest is immers een totaal andere gelegenheid dan een familieweekend met jonge kinderen. Zodra u uw wensen en gezelschap kenbaar heeft gemaakt aan Bike4Fun, gaan ze voor u een geslaagde dag weg samenstellen. Het type fiets wordt uitgezocht op basis van uw groepsgrootte en, indien gewenst, wordt de fiets gecombineerd met een barbecue en (non) alcoholische dranken. Het team van Bike4Fun denkt te allen tijde met u mee en biedt u de beste prijs-kwaliteitgarantie.

Ga voor een geslaagd dagje uit in Arnhem door een groepsfiets te kopen

U heeft een evenementen bureau en u wilt dat uw gasten op pad met de barfiets, bierfiets, groepsfiets of funfiets gaan. Bekijk dan eens de mogelijkheden van de specialist. Bike4Fun biedt diverse fietsen te koop aan, geschikt voor grote en kleine groepen. De groepsfietsen zijn voorzien van een dak, zodat het dagje uit in bijvoorbeeld Arnhem altijd door kan gaan. Daarnaast beschikken de groepsfietsen over handige extra’s zoals een MP3/USB-speler en een aansluitpunt voor bierfusten. Van team activiteiten voor sportclubs tot aan vrijgezellenfeesten en van vriendenweekenden tot aan bedrijfsfeesten. Voor vrijwel alle gezelschappen is een dag op pad met een groepsfiets een gezellige aangelegenheid.