Iedere jacht die te huur is, is volledig ingericht door een specialist

U vakantie op het water is niet compleet zonder een prachtige boot, bijvoorbeeld een jacht. Deze huurt u uiteraard bij een specialist. Bedenkt u eens: u wordt wakker met een overgekookt eitje, midden in de natuur, op een prachtig jacht en met de personen waar u het meest van houdt. Elk jacht dat te huur is bij Delos Yacht Charter is namelijk voorzien van alle gemakken. Zo vindt u niet alleen een kookplaat, bestek, servies en keukenapparatuur, maar beschikt elke jacht ook over een lekkere douche en fijne bedden. Welk jacht u ook kiest bij deze specialist in jachtverhuur, u bent verzekerd van een ontspannen reis.

Een jacht te huur van maart tot een met oktober

Er zijn verschillende momenten waarbij het een goed idee is om een boot te huren. Gaat u graag varen in de vakantie of er drie weken helemaal tussenuit? Of tijdens de herfstvakantie een weekje het water op? Dit is geen probleem wanneer u een jacht huurt bij een specialist in jachtverhuur. Elk jacht dat te huur is bij Delos Yacht Charter is beschikbaar tijdens het vaarseizoen dat loopt van maar tot en met oktober. Wilt u weten of het jacht beschikbaar is in de periode dat u op vakantie wilt gaan? Dit jachtverhuur heeft een handig overzicht waarop u direct kunt zien of een er een volledig uitgerust jacht te huren is op het moment dat u wenst. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Wist u dat u kunt kiezen uit 8 verschillende jachten bij de specialist in jachtverhuur?

Wat is de perfecte manier om luxe en rust in een vakantie te combineren? Door een van de acht prachtige jachten bij een expert te huren. Gaat u voor de Ivoormeeuw? Dit is een groot jacht dat van alle gemakken is voorzien. Dit jacht beschikt over een ruime douchecabine en heeft een terras met een tafel en stoelen op het dek waar u heerlijk kunt ontspannen. Of kiest u liever een sportiever model? Kies dan voor de Marmeralk. Dit ruim 10 meter lange jacht, dat te huur is bij Delos Yacht Charter, ziet er niet alleen erg mooi uit, maar is erg efficiënt ingedeeld waarbij de nadruk is gelegd op het open varen. Met dit jacht geniet u optimaal van de prachtige natuur. Ontdek de andere 6 modellen van deze specialist in jachtverhuur op hun website.