Hostme
Image default
Hosting

5 Tips waar u op moet letten bij het aanschaffen van hosting

Wat wordt bedoeld met hosting?
Hosting is een pakket wat voor u is samengesteld door een hosting provider. In dit pakket kunnen allerlei aanvullende functies zitten, maar hiermee bedoelt men vooral: Opslagruimte en Dataverkeer. 

Iedere website heeft hosting nodig, want zonder hosting kan je website niet bestaan. Je kunt ervoor kiezen om een website te hosten bij een hosting provider, maar je kunt ook je eigen website hosten indien je de technische kennis hiervoor hebt. 

Toch raad ik aan om je hosting aan te schaffen bij een hosting provider, omdat je dan alles uit handen geeft en alle technische aspecten worden onderhouden door de webhoster. Het is snel, simpel en goedkoop om een hosting aan te schaffen.

Er zijn verschillende soorten webhosters waar u hosting kunt aanschaffen. Hoe maakt u onderscheid tussen de verschillende bedrijven? Een belangrijk aspect om een goede webhoster te vinden is via de ispgids. Bekijk ook eens de reviews van Antagonist.

Het is dus belangrijk dat u weet bij wie uw website staat, wanneer je een hostingpakket aanschaft zijn voor de meeste mensen een aantal dingen van belang:

U moet letten op:
– Prijs/kwaliteit.
– Dataverkeer in combinatie met de prijs.
– Opslagcapaciteit.
– Support.
– Domeinnaam inbegrepen?

Voorkom onnodige problemen in de toekomst door goed onderzoek te doen naar de webhoster.

Dataverkeer? Wat is dat?
Wanneer een bezoeker uw website bezoekt, dan heeft u te maken met dataverkeer. Hoe meer dataverkeer, des te meer bezoekers kan uw website verwerken.

Opslagcapaciteit? Wat bedoel je hiermee?
Iedere website heeft een bepaalde ruimte nodig om zijn/haar website op te slaan. Voor een normale website heeft u genoeg aan 1 tot 3 GB. Voor extreem grote fotowebsites of andere grote websites kunt u beter een pakket nemen met iets meer opslagcapaciteit.

Een domeinnaam wordt gekoppelt aan uw webhosting. Het is dus belangrijk dat, wanneer u een website online zet, u beide nodig hebt. Je kunt gemakkelijk en snel een pakket vastleggen bij Antagonist (Hosting inclusief domeinnaam).

Veel plezier met het opzetten van uw website!

Voor meer info : https://www.antagonist.nl/webhosting/