Hostme
Image default
Internetmarketing

Seo uitbesteden

Ben je van plan om seo uit te besteden? Het is toch belangrijk om te weten wat er gedaan wordt. Ook bij uitbesteding is het zo, communication is key. Maar als je als bedrijfsleider zijnde geen idee hebt waarover het gaat, komt dit niet erg professioneel over. Gelukkig kun je hieronder lezen waar het over gaat.

Seo uitbesteden betekent dat het de website geoptimaliseerd wordt voor Google. SEO is een afkorting voor search engine optimalisation en dit wordt vertaald naar zoekmachine optimalisatie. Het is zo dat je op Google bepaalde woorden intypt als je iets zoekt. Bijvoorbeeld naar het zoeken voor een nieuwe fiets, zoek je fiets plus een plaatsnaam. Het is zo dat je geen fiets in Limburg zoekt als je in Groningen zit. Vandaar zoeken mensen vaak een plaatsnaam erbij. Dit is al erg belangrijk. Als bedrijf zijnde moet er namelijk nagedacht worden over op welke woorden de website gevonden moet worden. Het moet niet te algemeen zijn, zoals fiets. Alleen fiets kan zoveel betekenen. Fiets te koop, fiets zoeken, hoe werkt een fiets, fietsenwinkel, fiets kapot enzovoort.

Als de zoekwoorden gekozen zijn is het werk dat het bedrijf aan de slag gaat. Adwords adverteren gebeurt ook vaak op de gekozen zoekwoorden. Dan is het gegarandeerd dat het bedrijf bovenaan staat bij de gekozen zoekwoorden. Maar verder gaat het bedrijf ervoor zorgen dat de website in de organische zoekresultaten bovenaan staat. Deze zijn namelijk onbetaald en daardoor veel geloofwaardiger. Menig Googlegebruiker gaat voor het eerste resultaat. Het verschil tussen nummer 3 en 4 is ook enorm. Daarom is het belangrijk om de online bezigheden uit te besteden. Als bedrijf ben je hier veel te druk voor en niet gespecialiseerd.  De bedrijven die dit wel zijn, kunnen dit ontzettend snel en waarschijnlijk  met minder mankrachten, dus goedkoper. Er zijn vaak aanbiedingen voor dus, waar wacht je op ?

Voor meer info : http://www.economy.nl