Hostme
Image default
Mobiliteit

Persoonlijke opties op een Vespa in mat leger groen

Een Vespa Sprint mat leger groen kiezen is echt iets voor de liefhebber. Bij het kiezen van de juiste kleur blijft het echter niet. Er zijn ook allerlei andere opties waar je mee aan de slag gaat. Wanneer je immers voor legergroen gaat, dan wil je ook zeker zijn dat de scooter als geheel er mooi uit gaat zien. Dat kan je op allerlei manieren doen. Alle reden om je daar dus op te richten. Wanneer je kijkt naar wat er allemaal mogelijk is, dan zal je wel heel veel kunnen doen.

Een scooter naar smaak

Vespa brommers worden al gewaardeerd omdat ze zo mooi zijn vormgegeven. Stel je dus eens voor hoe dat is wanneer je ook nog eens een flink aantal dingen kan aanpassen zodat je het model nog meer personaliseert. Je zorgt er daarmee voor dat jouw scooter echt gaat opvallen tussen de andere scooters. Dit is wel leuk, omdat je daardoor niet het gevoel hebt dat je opgaat in de massa. Je kan op allerlei vlakken custom elementen aanbrengen. Terwijl de scooter wel gewoon even goed te gebruiken blijft als een standaardmodel. Dit is belangrijk om mee te wegen.

Beginnen met het zadel?

Wanneer je hebt gekozen voor mat legergroen, dan heb je een goede basis gelegd. Daarna is het natuurlijk de vraag wat je verder allemaal nog gaat aanpassen. Waarom zou je dan niet beginnen met het zadel? Het is natuurlijk leuk om voor een custom zadel te kiezen. Dit is een opvallend onderdeel van de scooter, dus wanneer je daar iets aparts kiest, dan is dat altijd een goed idee. Wat daar dan nog eens als extra voordeel bij kan komen, is dat je voor net wat meer comfort kan kiezen. Ook dat is belangrijk in het gebruik.

Groen met zwarte accenten

Omdat je je Vespa laat uitvoeren in legergroen in matte variant, kan je overwegen om ook de accenten te veranderen. Zo kan je normaal gesproken allerlei onderdelen in chroom laten uitvoeren. Wanneer je echter voor legergroen hebt gekozen, dan kan het ook aantrekkelijk zijn om juist zwart als kleur voor al deze onderdelen te kiezen. Dit geeft een ander accent aan de scooter. Daardoor gaat deze er direct optisch ander uitzien en spring je er dus ook net wat meer uit. Zaken zoals de kickstarter en de achterdrager kan je op deze manier zwart laten kleuren.

Ook zwart voor de lichten?

Als je dan toch voor zwarte accenten kiest, is dat dan ook aantrekkelijk voor de lichten? Je kan bijvoorbeeld de knipperlichten in black laten uitvoeren. Dit betekent dat je er van buitenaf niet doorheen kan kijken, maar dat ze wel mooi licht stralen wanneer je ze gebruikt. In dat opzicht is het dus misschien juist wel de mooie touch die je zoekt om je scooter compleet te maken. Ben je echter op zoek naar iets heel anders, denk dan eens aan smoked uitvoeringen. Dit zijn lampen die meer troebel dan transparant zijn uitgevoerd, net zoals mat.

Zoals jij het wil

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kan je uiteindelijk een Vespa in grote mate ontwerpen zoals jij dat wil. Dat maakt het juist ook zo leuk. Het voordeel van deze mogelijkheden is dat het heel erg persoonlijk wordt. Door de keuzes die je maakt laat je zien dat jouw scooter net even anders is dan alle andere. Je moet hem dan ook op maat bestellen. Uiteindelijk wordt deze dan zo gemaakt en thuis bij je afgeleverd. Je kan er dan direct de weg mee op en je hebt er lange tijd veel plezier van. Dat is erg fijn.

 

 

https://www.fastfuriousscooters.nl/vespa/