Niet alleen sportprijzen in de webshop van de specialist

Er worden niet alleen prijzen uitgereikt tijdens sporttoernooien. Maar ook bij zangwedstrijden, danswedstrijden of andere talentenjachten. Ook voor deze gelegenheden kunnen zowel zakelijke als particuliere klanten medailles en bekers bij Mila Sportprijzen bestellen. Heeft u een bestelling geplaatst en via een van de veilige betaalmethoden, zoals iDEAL, afgerekend? Dan wordt uw bestelling doorgaans binnen twee dagen bij u bezorgd. Wist u overigens dat deze webshop ook een selectie aan kinderbekers voor de kleine kampioenen heeft?

Sportprijzen voor iedere sport bestelt u bij gespecialiseerde webshop

Zoekt u een goedkoop adres voor het aanschaffen van sportprijzen? Bijvoorbeeld voor een sportdag van school, die u organiseert? U vindt prijzen voor iedereen bij Mila Sportprijzen. In deze webshop vindt u gegarandeerd de prijzen die u wilt uitreiken op een sportevenement. Zo kunt u onder andere sportbekers, medailles, kampioensbekers of -schalen, rozetten en trofeeën binnen enkele muisklikken bestellen. Dat is niet de enige reden waarom u voor deze specialist kiest. U kunt uw sportprijzen zelf ontwerpen bij deze specialist. Zij kunnen uw sportprijzen op maat maken met een passende tekst en de prijzen voorzien van een gravure, zonder dat u daar extra voor betaalt.

Medaille ontwerpen: geef tijdens het bestellen uw wensen door

Organiseert u een sportevenement en wilt u hiervoor zelf de prijzen ontwerpen? Ga dan naar de webshop van Mila Sportprijzen, waar u een gevarieerd aanbod sportprijzen vindt. Bij het plaatsen van een bestelling kunt u niet alleen een keuze maken voor een specifiek soort medaille, maar ook voor een bepaalde sportafbeelding en een kleur lint. Op die manier kunt u de medaille helemaal afstemmen op uw sport. Heeft u zelf een logo ontworpen? Deze kunt u uploaden op de website waarna Mila Sportprijzen ervoor zorgt dat het logo op de medaille wordt geplaatst. U kunt medailles in verschillende groottes bestellen, namelijk 40 millimeter, 50 millimeter en 70 millimeter.