Wat is belangrijk als u kunstgras gaat kopen?

U wilt kunstgras aan gaan leggen in uw tuin, maar waar moet u op letten? Bij de Kunstgrasgigant kiest u namelijk uit een uitgebreid assortiment. Let er bij het kopen van kunstgras op hoe het product aanvoelt. Een aantal soorten kunstgras is heel ruw en kort, deze is bestemd voor veelvuldig en actief gebruik. Er is ook kunstgras wat zacht en comfortabel is. Deze grasmat is perfect voor in uw tuin en om met blote voeten op te lopen. Als laatste is het verstandig om bij het kopen van kunstgras in de gaten te houden of het waterdoorlatend is. Dit zorgt er namelijk voor dat het na bijvoorbeeld een regenbui, snel weer droogt.

Kunstgras kopen voor uw huis

Wist u dat u kunstgras van Kunstgrasgigant niet alleen buiten legt, maar ook binnen gebruikt? Geef de vloer bij uw beurs een prachtige groene kleur of creëer een grasveld in uw winkel. Hierbij is het mogelijk om de matten te leveren met een brandwerend certificaat. Op dit moment hebben we bij Kunstgrasgigant diverse soorten gras in de aanbieding, variërend van kort tot wat meer lengte. De meeste soorten kunstgras bij Kunstgrasgigant hebben 10 jaar garantie. Dit houdt in dat u altijd gegarandeerd groen gras heeft en uw vezels niet loslaten. Is dit wel het geval dan hoort een specialist dit direct op te lossen.

Waarom moet u kunstgras kopen voor uw tuin?

Heeft u veel onderhoud aan uw tuin en bent u op zoek naar een oplossing? Dan is het gebruik van kunstgras zeker een goed idee voor u. Zo heeft u een prachtige tuin én weinig onderhoud. Bij Kunstgrasgigant heeft u de keuze uit een groot aanbod. Zo koopt u kunstgras voor uw kinderen om op te spelen, maar ook voor de sier. Het kunstgras blijft namelijk voor lange tijd groen. Op die manier heeft u het hele jaar een mooie groene tuin én bent u nauwelijks tijd kwijt aan onderhoud. Kom langs bij een van de locaties bij u in de omgeving voor betrouwbaar advies.