Hostme
Image default
Telefonie

Altijd een goede manier van communiceren met NuCall

NuCall is het bedrijf dat je kan helpen met de telecommunicatie binnen je bedrijf. Een van de pakketten die door hen wordt aangeboden heeft NuVolP. Daar zijn ook weer diverse soorten in te vinden. Het complete pakket is geschikt voor 1 – 25 medewerkers en heb je als een ondernemer een volledig vaste telefooncentrale die ten alle tijden werkt. Het is een center die gelegen is op een beveiligd data station en alle telefoontjes zijn dan ook op een veilige manier te voeren De data wordt doorgespeeld door NuCall en zo heb je geen externe lijnen van buitenaf. Je beschikt met dit pakket over een Outlook pakket en keuzemenu’s op de telefoons. Ook kan je hier kiezen voor een ander pakket dat voor professionals is bedoeld. Dit. Is een pakket dat geschikt is voor 5 – 250 medewerkers. Ben je dus net een iets groter bedrijf, dan kan dit pakket goed bij je aansluiten. Vooral voor Mkb’ers is dit pakket ideaal.

CRM

Het professioneel pakket dat wordt aangeboden door NuCall heeft een mogelijkheid tot integratie van allerlei bekende CRM-systemen. Dit kan allemaal gekoppeld worden aan bedrijven binnen en buiten Nederland en dit allemaal binnen een enkele omgeving om het niet ingewikkelder te maken. Daarnaast is er nog een ander pakket beschikbaar dat geschikt is voor bedrijven met 100 – 2500+werknemers. Heb je dus een grote onderneming? Dan is het handig om dit aan te schaffen. Zeker in een groot bedrijf is het van belang om een goede communicatie te hebben met de interne en externe omgeving, omdat de lijnen hier een stuk minder kort zijn.

Mobile

Ook kun je naast NuVolP kiezen voor NuMobile. Je kunt hier diverse abonnementen van telefoonaanbieders aanschaffen waarmee alle mobiele telefonie op een goede manier zal verlopen. Er wordt onder andere samengewerkt met KPN, Telfort en Vodafone. Er wordt door NuCall gekeken naar het abonnement die het beste bij je past en ook voor een vaste prijs. Er wordt te allen tijde gebruik gemaakt van een 4G verbinding, waardoor je internet nooit traag is en je snel kunt schakelen met je mobiel.