Is Jacht naar de Macht het spannendste GPS spel dat er is?

Je bent verzekerd van een hoop spanning als je het GPS spel Jacht naar de Macht van Wave Citygames gaat spelen. Daarom is dit spel ideaal voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes of een teamweekend. Vind de kwade Maffia Don, die ergens verstopt zit in een stad naar keuze. Spoor hem op en bemachtig zo veel mogelijk geld. Vorm samen met je groep een sterk team en wordt zo de machtigste van de stad. Hoe meer geld je verzamelt, hoe dichterbij Don je komt. Klinkt dat niet spannend? Dit originele GPS spel zorgt ervoor dat je je collega’s of klanten op een nieuwe manier leert kennen. De tussenstanden worden weergegeven op je telefoon, dus de druk ligt continu hoog. Is jouw groep die met het meeste kapitaal?

Ga voor een spannend GPS spel tijdens het groepsuitje

Om de beurt organiseren jij en je teamgenoten een onvergetelijk teamweekend. Dit jaar ben jij aan de beurt. Na vele legendarische uitjes is het lastig om nog met iets origineels te komen. Wordt het weer een standaard etentje, een high-tea of net als de rest van Nederland een escape room? Ga voor origineel met een GPS spel van Wave Citygames. Een GPS spel? Zeker! Wave Citygames biedt verschillende GPS spellen aan waarbij je in groepen met een mobiele telefoon opdrachten moet doen en bijvoorbeeld een verdacht persoon moet zoeken. Of ga voor de MOL in een spannend spel midden in de stad! De mogelijkheden zijn eindeloos. Niemand verveelt zich tijdens jullie uitje!

De leukste werkdag van het jaar dankzij het GPS spel

Na bowlen, steengrillen en een barbecue willen jullie dit jaar wel iets anders als bedrijfsuitje. Wat dacht je van de stad ontdekken met Wave Citygames? Je beleeft een middag of avond waar jullie met zijn allen nog lang over zullen napraten. Ieder bedrijf heeft minimaal één dag per jaar wel een bedrijfsuitje. Goed voor de ontspanning en goed voor de teambuilding! Omdat bedrijfsuitjes niet maandelijks voorkomen, is het belangrijk om een activiteit te kiezen die ook écht iets toevoegt. Bij Wave Citygames kies je uit verschillende spellen en thema’s. Ga bijvoorbeeld voor een GPS spel in de Biesbosch en vind de verborgen schat! Ideaal om je collega’s beter te leren kennen tijdens andere situaties. Na de vondst van de schat kan je heerlijk een hapje eten met elkaar om de spannende dag door te spreken. Wave Citygames verzorgt graag de catering in de vorm van een lunch, barbecue of Snackbag!