Hostme
Image default
Webdesign

apps zijn de toekomst

Vlak na de komst van het internet op de mobiele telefoon was de Appstore van Apple beschikbaar waarop je apps kon downloaden. Met de jaren zijn er diverse soorten apps gemaakt. Er zijn vele mensen heel rijk geworden door het uitbrengen van een app die uniek is ten opzichte van andere apps.

Je hebt een goed idee nodig voordat je een app maken kan . Daarnaast is het plan van aanpak ook belangrijk voor het maken van een succesvolle app. Nadat je een goed idee hebt bedacht kun je beginnen met het ontwikkelen van je app. Indien je geen verstand hebt van programmeren zul je een app programmeur moeten inhuren om je app te maken. Het is eveneens mogelijk om een ontwerper zoals iMediaStars in te huren zodat je zeker bent van een mooi design. Nadat je app klaar is kun je jouw programmeur vragen om je app in de Appstore te plaatsen.

Je kunt met je promotie voor je app beginnen wanneer je app te downloaden is in de app store. De effectiefste vorm promotie is natuurlijk het internet. Probeer zoveel mogelijk jouw app te promoten doormiddel van social media. Je kunt bijvoorbeeld een vriendenclub bouwen doormiddel van Facebook. Jouw familie, vrienden en kennissen zullen helpen bij het promoten van je app. Ze kunnen dit doen door bijvoorbeeld een Facebook bericht te plaatsen. Daarnaast zijn er verschillende soorten platforms waarop je jouw app kan promoten. Het maken van een Youtube film over jouw app kan ook helpen bij het promoten van je app. Zo zijn er meerderen manieren om je app via het internet te promoten zodat je app succesvol kan worden. Verder zul je vooral ook een dosis geluk moeten hebben.

Zakelijke apps

Door de opkomst van de apps zijn bedrijven zich ook in de app gaan verdiepen. Gedurende de afgelopen jaren zijn er steeds meer bedrijven gekomen die een app ontwikkeld hebben. In het bedrijfsleven worden er twee soorten apps ontwikkeld. De één is voor intern gebruik en de ander is voor extern gebruik. Een voorbeeld van een externe app is een makelaars app. Je kunt hiermee gemakkelijk huizen bekijken die nog te koop of te huur zijn. Daarnaast kun je gelijk met Google streetview door de straten wandelen om de buurt te bekijken. Een voorbeeld van een interne app is een app waarmee je in moet klokken wanneer je begint met werk en wanneer je uit moet klokken wanneer je stopt met werk.

Voor meer info : http://imediastars.nl/app-maken-voor-smartphone-of-tablet