Hostme
Image default
Webdesign

Internetbureau Zuid-Holland

Een echt full-service internetbureau is zonder twijfel Heers. Heers is niet alleen expert in WordPress webdesign en realisatie, maar helpt ondernemers ook met hun online strategie, zoekmachine marketing en conversie-optimalisatie.

Websites en webshops worden opgeleverd volgens de laatste webdesign principes, zoals responsive webdesign. Met responsive webdesign wordt er voor gezorgd dat websites en webshops ook optimaal getoond worden op mobiele apparaten zoals tablets en mobiele telefoons.

Op het gebied van zoekmachine optimalisatie hanteert Heers een duidelijke aanpak. Allereerst wordt een zoekwoorden – en concurrentie analyse gedaan. Op basis daarvan wordt een plan van aanpak opgesteld met daarin een planning en uiteraard de kosten. Het unieke aan de aanpak van Heers: geen resultaat, geen factuur!

Heers maakt geen loze beloften en mocht het zo zijn dat we niet het verwachte resultaat halen op het gebied van zoekmachine optimalisatie (zou het een keer gebeuren?) dan sturen we geen factuur!

Naast zoekmachine optimalisatie helpt Heers klanten ook met zoekmachine adverteren (Google AdWords campagnes) en conversie-optimalisatie. Op de website / in de website volgen we exact het gedrag van de bezoekers en op basis van diverse onderzoeken verbeteren we de website / webshop waar nodig.

Toe aan echt online succes? Bekijk dan de website van Heers voor meer informatie en maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Voor meer info : http://www.heers.nl