Hostme
Image default
Webdesign

Sim only abonnementen vergelijken

Sim only abonnementen zijn het alternatief van dure abonnementen met nieuwe telefoon. Misschien is jouw abonnement ook eerdaags verlopen, en ben je aan het orienteren op een nieuw abonnement. De overweging om over te stappen naar sim only is zeker eentje om te onthouden. Je kan tientallen procenten besparen op de maandelijkse factuur. Omdat er een grote diversiteit aan abonnementen zijn, ben je er zeker van dat je goedkoper kan bellen. Het juiste abonnement uitkiezen is ook een fluitje van een cent. Er zijn handige sites die je wegwijs maken in het wir van verschillende sim only abonnementen. Vergelijken is helemaal niet zo moeilijk als men vaak denkt. Je kan al bellen met sim only vanaf 2 cent per minuut. Dat is natuurlijk geen geld, zeker niet als je het vergelijkt met prepaid bellen.

Hoe langer je de duur van jouw sim only abonnement instelt, hoe goedkoper de belminuten worden. Sim only aanbieders hebben natuurlijk het liefst dat jij lange tijd klant blijft. Na afloop van een abonnement wordt ook vaak een nieuwe aanbieding gedaan voor contractverlenging. Bij de meeste sim only aanbieders kan je online inloggen, en een hoop zakelijk zelf regelen.

Soms kan je ook een zakelijk sim only afsluiten, echter kan dit niet bij alle aanbieders. Sommige sim only aanbieders vragen vooraf of je een voorschot wilt betalen. Op deze manier zijn ze er van verzekert dat jij jouw factuur tijdig betaald. Voordat je een sim only gaat afsluiten, moet je de contractvoorwaarden grondig doorlezen.

Voor meer info : http://www.vergelijk-simonly.com