Hostme
Image default
Webdesign

Webdesign met oog op conversie

Webdesign moet leiden tot conversie. Een goede ontwerp leidt tot meer aanvragen of verkopen. Webdesign is dus veel meer dan het omzetten van je huisstijl naar een template voor een website / content management systeem.

Bij het ontwikkelen van een website moet nagedacht worden over zoekmachine optimalisatie en vooral ook conversie.Wie moet er op die website komen en welke zoekwoorden gebruiken die gewenste potentiele klanten? En als ze dan eenmaal op je website zijn, wat moeten ze daar doen en hoe kunnen ze dat zo snel en makkelijk mogelijk doen?

Om goede met alle aspecten van online marketing om te kunnen gaan is een solide en flexibele technische basis vereist. WordPress is zo’n goede basis voor online succes.

WordPress is niet alleen de beste technische basis voor zoekmachine optimalisatie, maar is ook zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig uit te breiden met functionaliteit.

Zo is WordPress eenvoudig uit te breiden met webshop functionaliteit door de WooCommerce plugin of met formulieren, intranet functionaiteit etc..

Bovendien draait inmiddels 22% van de top 500.000 websites ter wereld op basis van WordPress, dit heeft er onder andere voor gezorgd dat er in iedere stad wel meerdere WordPress specialisten te vinden zijn, waardoor je niet afhankelijk bent van 1 partij. Daarnaast draaien er zo veel grote sites op WordPress dat er gezorgd wordt dat het systeem altijd up to date is.

Met WordPress ben je verzekerd van een toekomstvaste en succesvolle basis van je online marketing activiteiten. De komende jaren wordt het systeem alleen maar door meer partijen ondersteund en komen er nog meer mogelijkheden.

Voor meer info : https://www.roderickvs.nl/