Hostme
Image default
Aanbiedingen

De beste uv lamp voor gelnagels

Nagelbijten

is niet alleen pijnlijk en ongemakkelijk, het is ook een heel moeilijke gewoonte om te doorbreken. De meeste mensen die op hun nagels bijten, merken niet eens dat ze het doen totdat hun vingertoppen rauw zijn en hun nagelriemen er rommelig uitzien en aanvoelen. Maar net als bij andere gewoonten, zijn er manieren om jezelf te stoppen en te leren je nagels veilig te houden.

Houd je nagels kort

Lange nagels zijn onweerstaanbaar als je een nerveuze nagelbitter bent, en totdat je deze specifieke gewoonte hebt opgegeven, kun je ze beter kort en netjes houden. Maar kort betekent ook niet “superkort”. Geef je nagels wat liefde en gebruik een nagelvijl om harde randen te voorkomen en ze er netjes uit te laten zien.

Gebruik anti-bijtproducten

Soms merk je niet eens dat je op je nagels bijt. Misschien ben je afgeleid of gestrest en voor je het weet heb je je nagels aan de vinger gebeten. Er zijn producten die speciaal zijn ontworpen om te voorkomen dat je op je nagels bijt. En dan hebben we het hier niet over handschoenen!

Ze zien eruit en voelen aan als transparante nagellak en worden meestal om de paar dagen op je nagels aangebracht. Velen hebben ingrediënten die de nagels versterken en verdikken om ze er beter uit te laten zien. Maar dat is niet de reden waarom ze werken…

Ze werken door walgelijk te proeven. Bitter en absoluut walgelijk. Je kunt dat op geen enkele manier negeren, en het maakt het bijten op je nagels veel minder bevredigend.

Geef jezelf een thuismanicure

Als je elke keer dat je naar je nagels kijkt een salonwaardige manicure ziet, zul je twee keer nadenken voordat je eraan knabbelt en al je harde werk vernietigt. Het hoeft niet eens kleurrijk of opvallend te zijn! Een nude manicure of french tips zien er net zo uit als je nagels, maar dan beter, en beide stijlen zijn 100% compatibel met de meest conservatieve werkomgevingen. De beste nagelverzorging is erg belangrijk.

Nepnagels

Als je niet overtuigd bent van gewone nagellak, overweeg dan om in plaats daarvan een set gel- of acrylnagels in een salon te kopen. Acryl- en gelnagels zijn erg sterk en moeilijk te bijten. Het enige probleem dat je kunt vinden, is dat je uiteindelijk het bijten van je nagels vervangt door aan je acryl te plukken en ze van je nagels af te pellen. Dit is niet goed en kan je nagel echt beschadigen. De gelnagels worden gedroogd met een uv-lamp.

Als je op je nagels bijt vanwege stress of nervositeit, is de beste manier om te stoppen met nagelbijten het elimineren van die stressfactoren. Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan! Ondertussen zouden de strategieën in dit artikel u moeten helpen de gewoonte onder controle te houden en nagelbijten te verminderen of zelfs helemaal te elimineren. Loyal Beauty geeft de beste tips voor de mooiste verzorgde nagels.