Hostme
Image default
Vakantie

De meest schilderachtige plaatsen om met de auto te ontdekken in de VS

Dus, je bent recent in de VS aangekomen en op zoek naar een aantal opwindende plekken om te bezoeken. Blijf in dat geval vooral verder lezen. We zullen je een aantal van de meest bekende toeristische plekken beschrijven, sommigen worden zelfs door de lokale bevolking van de VS druk gezocht. Ze worden vergezeld door hun kennissen en doen daarom een beroep op hen voor reizen en vervoer. Je kunt ook gewoon een auto huren in de VS. Hieronder vind je een aantal adembenemende locaties om te ontdekken in de VS, bezoek AutoPrio voor meer informatie. In de VS kun je een auto huren bij bedrijven zoals Europcar, Green Motion, Budget, Sixt, Enterprise, Dollar, National, Alamo, Avis, Thrifty, Payless, Pacific Rent A Car, U-Save, Mex, Hertz, en Advantage.

Pacific Coast Highway, Californië

Als de natuur nederig is in een land zijn er vaak prachtige wegen en serene plekken. De Pacific Coast Highway ligt aan de snelweg van Californië. De grenzen van de berm zijn volledig bedekt onder een deken van kristalblauw water, dat sprankelt en prachtig schijnt tijdens de gouden uren van de dag. De Rocky Mountains en palmbomen die je onderweg tegenkomt maken de Pacifische kust tot een van de in het oog springende uitzichten in Californië. Als je een auto met chauffeur (gids) hebt gehuurd, dan zal hij je zeker naar deze bestemming brengen.

Arizona Highway

Voor degenen die van lange autoritten houden (zowel alleen als met hun partner): de Arizona Highway is de plek voor jou. Het is een lange weg omringt door heftige bergen. De weg eindigt bij twee grote rode stenen en een kathedraal. De beste manier van transport die je kunt gebruiken is een gehuurde auto, die je zo’n 20 tot 25 dollar per dag kost. Het beste moment om deze prachtige plek te bezoeken is overdag. Deze plek moet echt bovenaan je ‘checklist’ van toerisme in de VS staan.

Colorado: Pikes Peak Highway

Wacht je op het sneeuwseizoen? Trakteer jezelf op een bezoek aan de Pikes Peak Highway van Colorado. Vergeet niet dat je een auto moet huren met een ervaren chauffeur, deze wegen zijn namelijk best gevaarlijk. De gehele weg is omringt door land dat met sneeuw bedekt is, een mooi uitzicht. De weg staat bekend vanwege de verkoop van heerlijke donuts. Niet alleen dat, de kant van deze weg is ook een perfecte plek om te genieten van een kop hete koffie of thee. De koude rillingen die je zult voelen vanwege de grote hoogte zullen ophouden zodra je de eerste slok van je koffie neemt.

Florida: Seven Mile Bridge

Je trip door de VS is niet compleet als je niet over de Seven Mile Bridge in Florida hebt gereden. Het is de langste brug in de VS en aantrekkelijk vanwege het blauwe water aan beide zijden. Het is het leukst om met de fiets over deze brug te gaan.

Laatste woorden

Elke reis voelt goed en memorabel als je een goed transportsysteem hebt. Je kunt een aantal authentieke verhuurbedrijven kiezen voor jouw reis. De reden hiervoor is vanwege de goede service en chauffeurs die bekend zijn met alle routes. Alleen dan is het mogelijk om de reis van jouw dromen te hebben. Zoek en boek een goedkope huurauto in steden zoals New York, Los Angeles, Chicago, Houston, Philadelphia, Phoenix, Manhattan, San Antonio, San Diego en Dallas.

Goede reis!

https://www.autoprio.nl/