Hostme
Image default
Aanbiedingen

In 3 stappen naar jouw droomgordijnen

In 3 stappen naar jouw droomgordijnen

We kennen het allemaal wel. Je bent de huidige raamdecoratie zat en je bent toe aan nieuwe raamdecoratie. Maar waar in vredesnaam begin je? Dat is een vraag, die meer mensen zichzelf vast wel eens stellen. Er komen zoveel dingen kijken bij het bestellen van nieuwe gordijnen. Het is dus ook logisch dat je jezelf dan gaat afvragen waar je moet beginnen.

 

Daarom gaan wij jou hiermee helpen. Door in 3 eenvoudige stappen uit te leggen hoe jij de gordijnen gemakkelijk en eenvoudig kunt bestellen. Na het lezen van deze blog zal je vast denken; appeltje eitje!

 

#Stap 1:

Bedenk voor jezelf eerst goed wat voor type gordijn je naar op zoek bent. Dit kan zijn een gordijn, een vouwgordijn of een rolgordijn. Zodra je dit voor ogen hebt kun je al gerichter gaan zoeken en kom je steeds dichter tot het eindproduct. Nu je dit weet, kun je je gaan inlezen in het type gordijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de meetinstructies.

 

#Stap 2:

Na het inlezen kun je gaan beginnen met de gerichte zoektocht. Hierbij ga je je eerst richten op welke eigenschappen het gordijn moet hebben, en welke kleur. Voorbeelden van eigenschappen kunnen zijn: lichtdicht, lichtdoorlatend, transparant of verduisterend. Is het gordijn voor op de slaapkamer? Dan kiezen mensen vaak voor lichtdichte gordijnen. Ben je meer op zoek naar vitrage/inbetween gordijnen? Dan kies je voor transparant.

 

Welke eigenschappen zijn nog meer van toepassing? Denk bijvoorbeeld aan brandvertragend, akoestisch, antibacterieel, duurzaam of bijvoorbeeld zon/warmte werend oftewel isolerend. Nu zul je denken, dit maakt mijn keuze toch niet gemakkelijker? Jazeker wel! Nu je dit weet, kun je nog een stapje gerichter zoeken dan voor het bekendmaken van de eigenschappen.

 

Als laatste onderdeel van stap 2 kom je uit op de kleur. Dit is ook een heel belangrijk onderdeel. (eigenlijk is ieder onderdeel natuurlijk belangrijk). Kijk naar jouw interieur, en welke kleuren daar in voorkomen. Vaak baseren mensen daar de kleurkeuze van de gordijnen namelijk op. Het moet natuurlijk wel een mooi geheel lijken, in plaats van een niet matchend interieur.

 

#Stap 3:

Nu je alle eigenschappen en kleuren hebt gefilterd, wordt de zoektocht een stuk makkelijker. Je moet het zo zien: het voorwerk is gedaan. Doordat je hebt gefilterd op jouw keuzes, komen natuurlijk alleen nog de gordijnen naar voren welke op jouw wensen inspelen.

 

Hetgeen wat je nu nog moet doen is een stofkeuze maken. Uit alle gordijnen die naar voren komen, moet je nu dus nog eentje kiezen. Hierbij heeft ieder natuurlijk zijn of haar eigen smaak, en moet je dus op je gevoel afgaan. 

 

Zodra je een keuze hebt kunnen maken vul je de maten, gordijn verdeling, voering en style in. Zodra je dit hebt gedaan wordt er al automatisch een prijs voor je berekend. Het enige wat je nog hoeft te doen op dit punt, is bestellen maar!


De rest doen wij op dat moment voor jou. Wij zorgen ervoor dat je binnen 1-3 weken de door jou bestelde gordijnen kant en klaar, op maat gemaakt bij jou thuis ontvangt! Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is de gordijnen ophangen. Vanaf dan kan het genieten gaan beginnen! Dus bestel nu op 123Gordijn en geniet van de goede kwaliteit en service!

https://www.123gordijn.nl/