Hostme
Image default
Aanbiedingen

Lokaal en Nationaal beter gevonden worden met zoekmachine-optimalisatie

Heb jij een website, maar weet je niet goed hoe je beter gevonden kan worden, en dan met name op lokaal vlak? Dan kan Like2Trade.nl je daar uitstekend mee helpen. Dit doen zij door middel van zoekmachineoptimalisatie.

Wat is zoekmachineoptimalisatie?

SEO, ook wel zoekmachineoptimalisatie, is erg belangrijk wanneer je een succesvolle website neer wilt zetten. Het zorgt er namelijk voor dat jij goed gevonden wordt en een hoge positie in Google weet te krijgen. Het plaatsen van artikelen met de juiste zoekwoorden, backlinks en indien nodig ook SEA zorgen hiervoor.

Naast het zorgen voor de juiste SEO kunnen zij je ook helpen met de bouw, ontwikkeling en uitvoering van je website. Hierbij kun je denken aan het onderhoud, de conversie, het sociaal netwerk, CSS, je huisstijl en je logo, SEO teksten, marketing en webhosting. Ook reclames behoren tot de mogelijkheden. Hierbij kun je denken aan het inzetten van social media of door gebruik te maken van gastbloggen.

Linkbuilding en backlinks

Linkbuilding is het verzorgen van linkjes op websites van derden. Dit doe je met oog voor kwaliteit en linkjes dienen van toegevoegde waarde te zijn. Met het opbouwen van een branding linkprofiel (enkel domeinnaam als link) verbeter je de algehele vindbaarheid van een website. Door middel van de juiste zoekwoorden te focussen kun je een hoge ranking krijgen op bepaalde zoekopdrachten binnen Google. Hierbij is het belangrijk dat je de juiste backlinks en ankerteksten inzet. Deze moeten variërend zijn, anders ziet Google ze als over-optimalisatie en onnatuurlijk, en bereik je nog geen hoge positie. Soms zelf negatief resultaat!  Backlinks worden door Google algoritmes beoordeeld op waarde door middel van relevantie (topic/niche) alsmede domein autoriteit (DA) en Pagina autoriteit (PA), Trustflow (TF) en ook Citation Flow (CF).  Bij lokale vindbaarheid spelen ook citations een grote rol. Citations bestaan niet persé uit een backlink maar uit NAP gegevens oftewel NAW gegevens in het Nederlands. Dat wil zeggen de vermelding van Naam, Adres en Woonplaats alsmede telefoonnummer, KVK nummer en ook openingstijden en dergelijke bedrijfsgebonden gegevens. Let op! Deze informatie is slechts een beknopte versie van alles wat komt kijken bij linkbuilding. Wil je het uitbesteden aan een specialist? Dan ben je bij Like2Trade aan het juiste internetadres. Ga je zelf aan de gang? Zorg dan dat je veel kennis opdoet voordat je begint met linkbuilding. Verkeerd uitgevoerde linkbuilding kan je website ranking/reputatie ernstig beschadigen!

Kosten marketing en zoekmachineoptimalisatie

De SEO kan geregeld worden voor iedereen, ongeacht je budget. In tegen stelling tot de “grote” commerciële marketingbedrijven heeft Like2trade geen grote overhead kosten en betaal je een lage prijs voor goed en kwalitatief werk, wat je al snel zal merken in je portemonnee.

Daarnaast is het ook mogelijk hulp te zoeken voor je website zonder dat je hiervoor je portemonnee hoeft te trekken. Een zakelijk voorstel behoord ook zeker tot de mogelijkheden. Hierbij kun je denken aan een omzet commissie of het beschikbaar stellen van backlink publicatieplekken op jouw websites.

De slogan van Like2Trade is niet voor niets “We rise by lifting others”.

Bedrijfsinformatie

Potgieterstraat 8
4904GG Oosterhout

TEL: 0162-854203

Like2Trade is officieel partner van GlobalWebPartners.com

https://www.instagram.com/explore/locations/556576714381070/like2tradecom/