Hostme
Image default
Bedrijven

Buiten vergaderen kan beter werken dan veel mensen denken

Op je werk is het niet geheel onbekend. Vergaderen met je collega’s over belangrijke zaken hoort er nu eenmaal gewoon bij en dit kan meevallen, maar soms kan dit ook pittig zijn. In veel gevallen wordt hierbij gekozen om dit binnen te doen, samen met een tv voor een presentatie en wat te drinken. Toch zijn er heel veel bedrijven die steeds meer buiten vergaderen, doordat je meer in natuur zit en frisser kan nadenken in deze buitennatuur.

Hierbij is het nog niet eens per se nodig dat de zon heel erg schijnt, maar gewoon het gevoel van buiten zijn kan mensen meer doorzettingsvermogen geven. We zullen je hier enkele tips geven hoe jij er toch voor kan zorgen om de voordelen van buiten mee te nemen in een vergadering, ook al is een locatie niet altijd mogelijk.

Buiten vergaderen heeft niet veel nodig

Heb jij op je werk een plekje buiten met enkele zitplekken en heb je geen hele grote vergadering? Dan is dit al een ideale manier om toch ook buiten te overleggen met je collega’s. Buiten het feit dat het gewoon een prettig gevoel geeft buiten, kan je ook nog rustiger nadenken over datgene wat je wil zeggen, zodat jij uiteindelijk een betere indruk geeft op je collega’s.

Buiten vergaderen zorgt voor een goede balans met relaxen

Binnen kantoren is er over het algemeen toch best wel veel geluid van alle werkzaamheden die plaatsvinden binnen een gebouw. Door naar buiten te gaan heb je niet alleen onbewust even het gevoel om weg te zijn van deze drukte, maar je kan ook veel sterker een op een met je collega’s praten over dingen. Voor de gezondheid is het zeker niet verkeerd, maar ook voor je rust doet buiten vergaderen veel.

https://hofdebrulle.nl/buiten-vergaderen/