Hostme
Image default
Bedrijven

Huis verkopen zonder makelaar

Wilt u uw huis verkopen zonder makelaar?

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om hun huis te verkopen zonder hierbij een makelaar in te schakelen. Het verkopen van je huis zonder makelaar kan je namelijk duizenden euro’s besparen. Ook zorgt deze optie voor veel vrijheid, zo kun je zelf bepalen wanneer je potentiële kopers uitnodigt voor een bezichtiging. Echter moet je er wel rekening mee houden dat het zelf verkopen van je woning veel tijd kost, zo moet je zelf onderzoek doen om tot je uiteindelijke vraagprijs te kunnen komen.

 

Waarom huis verkopen zonder makelaar

Er zijn veel redenen waarom het aantrekkelijk is om je huis te verkopen zonder hierbij een makelaar in te schakelen. Eén van de voornaamste redenen is dat je met het zelf verkopen van je woning duizenden euro’s bespaart aan makelaarskosten. Omdat je bezichtigingen zelf in kunt plannen, kun je zelf kijken wanneer dit jou uitkomt en hoef je hierbij geen rekening te houden met verdere partijen, alleen met de potentiële koper. Zo kun je bijvoorbeeld afspraken inplannen buiten werktijden om. Ook bestaat er op de huidige huizenmarkt een tekort aan woningen, hierdoor is de vraag naar woningen groot, wat betekent dat een woning die te koop staat sneller verkocht worden.

 

Huis verkopen aan makelaar

Echter zitten er ook nadelen aan het verkopen van je woning zonder hulp van een makelaar, omdat je vaak geen ervaring hebt met het verkopen van een woning. Zo is een goede optie om je huis te verkopen aan een verkoopmakelaar als huisverkopenaanmakelaar.nl. Wij kunnen de algehele verkoop van je woning uitvoeren. Wanneer je je bij ons aanmeld kun je een vrijblijvend bod aanvragen. Wij komen bij je langs om de woning te bezichtigen en stellen hierna een waardebepaling op. Wanneer je je bij ons aanmeld kan worden uitgegaan van een directe en snelle verkoop, hierbij voorkomen wij een langdurig verkooptraject.

Zorgeloze verkoop

Wanneer je je huis aan huisverkopenaanmakelaar.nl wilt verkopen, zorgen wij oor een veilige en zorgeloze verkoop zonder enige onzekerheden. Bij ons hoef je geen makelaarskosten te betalen. Wij zorgen voor een directe en snelle verkoop. Je kunt je bij ons aanmelden door middel van het invullen van het formulier op de website. Bij aanmelding doorloop je de volgende stappen:

  1. Kosteloos uw woning aanmelden voor een vrijblijvend bod.
  2. Vinden onderhandelingen plaats over uw wensen.
  3. Koopovereenkomst wordt getekend en gegevens worden verstuurd naar de notaris.
http://huisverkopenaanmakelaar.nl/huis-verkopen-met-huurder-erin/