Hostme
Image default
Domeinnaam

ICO’s mogelijk gemaakt met het Ethereum netwerk.

ICO gebeurt soms in verschillende soorten cryptocurrency. Een ICO is in feite een crowdfunding-ronde die crypto-tokens gebruikt in plaats van conventionele valuta. Omdat ICO’s een uitdaging kunnen zijn om te begrijpen, is het veel beter om hiervoor het Ethereum-nieuws van de site te gebruiken. 

ICO’s handelen op de cryptocurrency beurs, is riskanter dan alleen Ethereum handelen

Globaal gesproken ontdekken de tokens hun weg op de cryptocurrency-beurs, waar ze worden verhandeld. De ethereum ICO-tokens hebben in dit geval een zeer belangrijke functie. Voor mensen die geld in Ethereum hebben gestoken, kunnen ICO-tokens gebruik maken van de kans om meer geld te verdienen – wel is dit meer riskant dan simpelweg met cryptocurrencies als Bitcoin (BTC) of Ethereum (ETH) te handelen. Er zijn een aantal afkortingen voor cryptovaluta zoals die van Ethereum, hieronder vindt je een aantal afkortingen erover.

  • Ether
  • ETH
  • Ethereum Classic
  • ETH – C
  • ETHC
  • ETH/BTC
  • BTC/ETH

Slimme contracten van Ethereum hebben mogelijk te maken met enorme hoeveelheden geld. Heldere contracten worden als relatief traag beschouwd als gevolg van het gas dat voor de transactie moet worden betaald. Ze verwijderen het hele proces van eindeloze verificatie-e-mails, creditcards, autorisaties, enz. Die de efficiëntie van het hele systeem verbeteren. Zoals je misschien ziet, is het bijwerken van een slim contract met Ethereum niet zo eenvoudig.

Controleer de ICO grondig voor je er geld insteekt.

Het is mogelijk dat elke onderneming niet zo succesvol loopt omdat u misschien anticipeert, dus het is belangrijk om grondig te controleren wie de onderneming leidt en wat de details aan de andere kant van het project zijn voordat u erin investeert. Dit project wil dit probleem aanpakken door een herbruikbare ICO-codebase aan te bieden, zodat ontwikkelaars zich kunnen concentreren op hun eigen projectspecifieke waarde toevoegende functie in plaats van het herbouwen van de core crowdfunding-logica. Dit project wil een platform bouwen voor het probleemloos maken en toepassen van op blockchain gebaseerde slimme contracten.

Meer lezen over dit onderwerp? We raden je aan om koersethereum.nl eens te bezoeken

Voor meer info :