Hostme
Image default
Hosting

Je kind laten sporten

Op het moment dat je kind ongeveer 5 jaar is wordt het tijd dat ze op een sport gaan. Sporten is belangrijk voor kinderen en het is leuk als ze hier mee bezig zijn. Welke sport het wordt, wordt overigens ook bepaald door vriendjes en vriendinnetjes op de basisschool. In dit artikel ga ik bekende sporten in Nederland benoemen.

Hockey
Als eerst kan je hockey spelen. Het is een leuke en gezellig sport. De spelers zijn altijd heel sympathiek en de partijen gaan altijd heel vriendschappelijk met elkaar om. In de rust gaan veel teams altijd met elkaar om en gaan ze gezamenlijk wat drinken.

Voetbal
Dit is waarschijnlijk de bekendste en meest bespeelde sport in Nederland. Vooral voor jongens is dit een leuke sport. Als je gaat voetballen hoef je niet zoveel te hebben. Het tenue wordt vaak geregeld door de club. Het is alleen verplicht om speciale voetbalschoenen te dragen en scheenbeschermers. 

Tennis
Hoewel de sport minder populair is, zijn er een heleboel kinderen die de grootste lol beleven op de tennisbaan. Het is een wat chiquere sport en je speelt het vaak alleen of met iemand anders tegen een ander. Tennistoernooien duren vaak lang en je moet hier rekening mee houden. Vooral als jij mee gaat met de kinderen moet je bereid zijn om je zaterdag of zondag op te offeren. Je moet zelf een tennisracket kopen en jezelf voorzien van een paar tennisschoenen heren.

Basketbal
Het is een hele leuke sport basketbal. Het is alleen misschien wel slim om je kind hier alleen op te zetten als hij goede genen heeft. Het is een beetje vervelend dat je zoon of dochter op basket bal zit en vervolgens 40 centimeter kleiner is dan de rest van het team.

En sport is heel leuk om te beoefenen. Kies de juiste sport voor je kinderen.

 

Voor meer info : https://www.kctennis.nl/