Hostme
Image default
Internetmarketing

Jouw muziek is overal

Muziek is een onderdeel dat in het leven niet gemist kan worden, volgens veel mensen is muziek een manier van leven. Op iedere plaats moet er naar de radio geluisterd kunnen worden, het creëert een sfeer en een grote groep mensen zal er door beter gaan presteren. Regelmatig hoor je dan ook dat studenten tijdens het leren naar muziek luisteren omdat zij de stof dan beter onthouden. Als je van te voren hierover nog niks van wist kan je het proberen om bij het leren van een Engelse woordenlijst te luisteren naar Q music live. Een Nederlandse radiozender die altijd te beluisteren is en waarmee geld te verdienen is met het spel; Raad het geluid. Bij het raden van het geluid kan je een hoog geldbedrag winnen. 

Een radio beluisteren is een dagelijkse bezigheid, het proberen te winnen van een spel of een nummer aanvragen is overal terug te zien. Zo is op de werkvloer te zien dat er onderling een strijdt ontstaat om het spel van de radio te winnen. Door een online radiostation zoals Radioguide.fm is het mogelijk om op iedere plaats online naar een radiozender te luisteren. Wat de website zo uniek maakt is dat er naar iedere radiozender over de gehele wereld geluisterd kan worden, als het land Kenia wordt aangegeven wordt de top 10 radiozenders van het land aangegeven. Van ieder land staat de top 10 radiozenders aangegeven. 

In de auto bevindt zich ook een radio maar er kan niet naar iedere radiozender geluisterd worden wat online radiostations mogelijk maken. Daarnaast heeft een autoradio maar een x aantal zenders die vast gesteld kunnen worden. Het zoeken naar de juiste frequentie is soms ook een grote opgave. Een online radiostation heeft vergeleken met een autoradio of een vaste radio meer voordelen, het is sneller en makkelijker. Er zijn zelfs Apps ontwikkelt zodat je op een smartphone naar een radiozender kan luisteren.

Voor meer info : http://www.radioguide.fm/internet-radio-morocco/radio-sawa