Hostme
Image default
Woning en Tuin

Geïnspireerd shoppen op deens.nl

Het complete interieur een boost geven? Dat gaat zeker lukken met Deens! Deze online meubel-, accessoire- en decoratiewinkel heeft namelijk spullen voor het hele huis. Van een HKliving hanglamp tot een Urban Nature Culture wandkleed. Van een ferm LIVING douchegordijn tot een Essenza dekbedovertrek. Bij Deens kun je 24/7 de hipste artikelen bestellen. We beschrijven een en ander en hopen dat je er een beetje inspiratie van krijgt.

Een echte sfeermaker voor in huis is Salamanca. De staande lamp van het befaamde it’s about RoMi label is een zogenoemd 2-kap model. Salamanca is 1,45 meter hoog. De kapjes zijn 16 bij 12 cm. Hij is gemaakt van ijzer. De schakelaar is op de buis geplaatst. Het snoer is 2 meter lang en heeft een mooi omhulsel van textiel. Qua kleur zijn er 3 opties: zand, terra en basic zwart. Een vloerlamp als deze kun je bijvoorbeeld in een donkere hoek van de living plaatsen, maar zeker ook naast de zitbank of de boekenkast. De stijl van de lamp is bescheiden en modern. Salamanca heeft een E14 fitting.

Om die kale muur in de slaapkamer wat op te fleuren raden we het volgende Urban Cotton Amsterdam kunstwerk aan: Forest Flower. Dit zijn de afmetingen: 190 bij 145 cm. De hoofdtinten zijn goud en groen. De afbeelding bestaat uit bladeren en bloemen en is – zo lezen we op deens.nl – “ (…) een ode aan de schoonheid en delicatesse van de natuur. De gouden aders vormen de bloemen op de diepgroene achtergrond. Een prachtig wandkleed voor in de slaapkamer of op kantoor achter je bureau!”

Op jouw keukentafel zal het geruite tafelkleed in brick (roodbruin) / zwart van Madam Stolz zeker niet misstaan. Het kleed straalt een en al huiselijkheid uit en is gemaakt van 80% stonewashed katoen en 20% polyester. De steenwassing-methode zorgt ervoor dat het materiaal er niet meer als nieuw uitziet en dat het zacht en flexibel wordt. Het kleed is 150 bij 150 cm groot en je kunt het op 40 graden wassen in de wasmachine.

https://www.deens.nl/nl/