Hostme
Image default
Woning en Tuin

Verschillende soorten zonwering

Zonwering is er voor bedoelt dat zonlicht en warme tegengehouden worden. Dit zorgt voor een behaaglijke temperatuur in huis en energiebesparing. Er zijn veel verschillende soorten zonwering verkrijgbaar. Een veel voorkomende is door middel van schermen. Zonwering is een stuk doek dat aan de buitenkant van het raam wordt bevestigd. geassembleerd. De stof kan worden opgerold of uitgeklapt zodat de parasol bescherming biedt tegen de zon. Ook andere soorten zonwering zijn mogelijk, bijvoorbeeld binnenzonwering.

Een zonwering in Ede over uw terras

Wil u een betaalbare en handige zonwering, dan kunt u kiezen voor een verlaagd dak. De vouwluifels zijn de meest gebruikte en daarmee ook de bekendste zonweringen. Een uitvalscherm is zeer eenvoudig van constructie en daardoor makkelijk in gebruik te nemen en beval en niet duur. Het kan dan ook voor u een zeer goede koop zijn. Indien u een luifel over uw terras nodig heeft, raden wij u aan om voor een knikarmluifel te kiezen. De armen die deze luifel gebruikt om in te zetten, zitten net onder het doek waardoor. Hierdoor kunt u er zelf altijd gemakkelijk onderdoor blijven lopen.

Screens plaatsen voor uw ramen als zonwering in Ede

Wanneer u weinig ruimte hebt om uzelf tegen de zon te beschermen, zijn screens een prima alternatief om deze weg te houden van uw huid. De schermen nemen nauwelijks ruimte in beslag omdat ze naar boven en beneden open en dicht gaan. Hierdoor steekt er geen enkel onderdeel uit buiten de gevel van uw woning, waardoor de doorgang langs de ramen toch mogelijk is. Deze screens kunt u ook altijd nog vervangen met rolluiken. Deze hebben als voordeel dat ze voor de volle 100% de zon tegenhouden, het nadeel is wel dat u deze niet overdag dicht zult doen, omdat het uw huis compleet afsluit.

Zonwering in ede door shutters te plaatsen

Wilt u aan de binnenkant van uw ramen een ander type zonwering in Ede dan aan de buitenkant van uw ramen? Dan kunt u altijd kiezen voor shutters. Shutters zijn horizontale jaloezieën die in uw raamkozijn worden geïnstalleerd. Zonlicht dringt hier, in tegenstelling tot rolluiken, wel doorheen. Voor effectieve zonwering is een rolgordijn ook een stijlvolle raambekleding waarmee u bijvoorbeeld geld kunt besparen op gordijnen.