Hostme
Image default
Aanbiedingen

Hoe richt je een kinderkamer in?

Als jouw kind oud genoeg is om over te gaan naar een echte kinderkamer in plaats van een babykamer, is dat een grote klus. Er moet een nieuw bed komen en natuurlijk leuke accessoires om het gezellig te maken. Weet je niet goed waar je moet beginnen met het inrichten van een kinderkamer? Lees dan verder en kom erachter! 

 

Bedenk de stijl

Om te beginnen is het belangrijk om aan jouw zoon of dochter te vragen wat zij leuk vinden. Is hij gek op dieren, of wil jouw dochter een echte prinsessenkamer? Het belangrijkste is natuurlijk dat ze zich thuis voelen in hun eigen kamer. 

 

Blikvanger

Als het thema is bepaald, kan je aan de slag met de inrichting. Het is verstandig om een bed aan te schaffen die een neutrale kleur heeft. Als jouw zoon of dochter ooit een ander thema wil kan je het bed gewoon laten staan. Om een thema goed over te brengen kan je het beste gaan voor een mooi groot schilderij die er bij past. Ga daarna pas de kamer aankleden met kleinere accessoires. 

 

Opbergruimte 

Een kinderkamer is niet alleen een plek om te slapen, maar ook om te spelen. Om al het sleepgoed op te bergen heb je natuurlijk opbergruimte nodig. Kies bijvoorbeeld voor een grote kist in een kleur die past bij de rest van de kamer. Het voordeel van een speelgoed opbergmand, is dat jouw zoon of dochter zelf het speelgoed kan pakken en ook weer zelf kan opruimen. 

 

Ga aan de slag!

Heb je zin om aan de slag te gaan met de inrichting van de kamer van jouw zoon of dochter? Neem dan een kijkje op de website van sweetlivingshop en laat je inspireren. Wil je meer informatie over een product? Neem dan contact op en laat je adviseren.

 

https://www.sweetlivingshop.nl/