Hostme
Image default
Electronica en Computers

Een beveiligingscamera systeem kiezen

Standalone DVR Camera Systemen

Standalone DVR’s bieden een economische oplossing voor uw veiligheid behoeften. Er zijn verscheidene verschillende modellen om te kiezen van. Deze DVR’s komen in 4-camera, 8-camera, en 16-camera modellen en kunnen onze volledige lijn van camera’s aanpassen. Vergelijkbaar in grootte aan een DVD speler, kunnen deze DVR’s gemakkelijk worden weggestopt wanneer ruimte een probleem is. Als er een snelle internetverbinding aanwezig is, kunnen deze DVR’s op afstand worden bewaakt vanaf een PC of de meeste mobiele telefoons met internetverbinding. Net als een televisie-DVR neemt dit camerasysteem uw videobeelden op en kan het deze op elk gewenst moment afspelen.

Op PC-gebaseerde Camerasystemen

Het PC-gebaseerde hybride digitale bewakingssysteem is het meest diverse op de markt. Deze systemen zijn beschikbaar in tower of rack mount units en werken met een muis en toetsenbord, iets wat de meeste mensen gewend zijn te gebruiken. Deze systemen kunnen zowel traditionele CCTV-camera’s als IP-gebaseerde camera’s gebruiken, waardoor ze zo toekomstbestendig mogelijk zijn. Met een snelle internetverbinding kunnen deze camerasystemen op afstand worden bekeken vanaf een PC of vanaf de meeste mobiele telefoons met internettoegang. Deze systemen kunnen ook op afstand worden beheerd. Technische ondersteuning kan inloggen en u helpen met uw systeem zonder zelfs maar het kantoor te verlaten. Elk systeem wordt op maat gebouwd en kan tot 32 camera’s aan.

 

securitythuis

 

IP Camera Systemen

IP bewaking is de nieuwste technologie. Het is een volledig gedigitaliseerde en in een netwerk opgenomen versie van CCTV. Tot voor kort werd deze technologie vooral gebruikt door de overheidssector. Met een groter gemak van distributie, neemt IP bewaking de industrie over. IP-camera’s worden algemeen gezien als de toekomst van de bewakingscamera-industrie. Veel nieuwe bedrijven vragen naar deze camera’s.

Hoe kiest u een beveiligingscamera systeem?

Dit kan in het begin allemaal een beetje overweldigend lijken. En er zijn een paar dingen om rekening mee te houden voordat u een van deze systemen kiest. Ten eerste, heeft uw bedrijf meer dan één locatie? Zo ja, dan is een PB- of IP-camerasysteem waarschijnlijk meer geschikt voor wat u nodig hebt. Ten tweede, denk aan uw budget. Veel beveiligingsbedrijven zullen zich aanpassen aan uw budget, maar let op: IP-camera’s zijn de duurste systemen. Wat is voor u het belangrijkst? Wilt u uw camera’s altijd en overal kunnen bekijken? Dan is een pc-gebaseerd systeem misschien het beste. Maar als uw werk minder dringend is, kan een DVR-systeem aan al uw behoeften voldoen.

Wanneer u besluit een beveiligingscamera systeem aan te schaffen, stel de verkoper dan veel vragen om er zeker van te zijn dat u alles krijgt wat u nodig hebt of wilt hebben. En weten de soorten van beveiligingssystemen zal u helpen kiezen welke beveiligingscamera systeem het beste is voor jou.

 

securitythuis nl

 

https://www.securitythuis.nl/