Hostme
Image default
Aanbiedingen

Keukenapparatuur

Iedere horecagelegenheid heeft zijn eigen ‘keuken’ met passende gerechten binnen een bepaald thema. Weinig bezoeker ziet de keuken waarin het eten wordt bereid, maar proeft en beleefd voornamelijk. Toch is de keuken wel degelijk van belang om uw horecagelegenheid in een goed daglicht te zetten. Door de keuken wordt voor een groot deel de kwaliteit van het eten en drinken dat u serveert bepaald. Met name de apparatuur is hiervoor van belang. Hierbij kunt u denken aan zaken als de grootte van uw koelkast of vriezer. Welk type oven, fornuis, friteuse of bak- en grilplaat heeft u nodig?

 

Imago

Het soort horeca keukenapparatuur dat u aanschaft bepaald voor een groot deel imago. Natuurlijk kunt u uw keuken smaakvol inrichten op basis van uw interieur- en budgetwensen, maar houd wel rekening met kwaliteit. Het moet naadloos aansluiten op uw werkwijze en routing. Naast duurzaamheid, kwaliteit en functionaliteit is gebruiksgemak ook belangrijk. 

 

Onafhankelijke facilitaire groothandel

Wilt u meer informatie over de aanschaf van uw keukenapparatuur voor uw café, restaurant of hotel?  Facility Trade Group is een onafhankelijke facilitaire groothandel, gespecialiseerd in non-food horecaproducten, hygiënische voorzieningen, reinigingssystemen en -machines. Als groothandel non food is dit een greep uit de categorieën van het assortiment keukenapparatuur bij Facility Trade Group:

 

  • Koelen en vriezen

  • Koken en bakken

  • Warmhouden

  • Vaatwasmachines

  • Spoelmachines

 

FTG wil klanten verrassen in alles wat zij doen. Door een nauwe samenwerking met belangrijke leveranciers hebben wij een passend aanbod voor ieder type horeca. Op de website van Facility Trade Group is meer informatie te vinden over ons assortiment.

 

https://facilitytradegroup.nl/