Hostme
Image default
Auto's en Motoren

Een effectieve dagcursus autotheorie volg je bij 123-theorie

Zoek jij een effectieve dagcursus om waarbij je goede hulp krijgt bij het aanleren van de auto theorie en ook nog eens een hele grote kans hebt om te slagen? En zoek je deze cursus in de buurt van Zwolle omdat jij hier woont? Dan hebben wij, van 123-theorie goed nieuws voor je! Wij geven namelijk een steengoede theoriecursus in Zwolle. Met ons ben je binnen 1 dagje klaar. Dat wil zeggen dat wij je in 1 dag alle auto theorie aanleren en je op dezelfde dag zal slagen bij het CBR voor je theorie examen.

Hoe wij jou binnen 1 dag alle theorie aanleren

Je zal je terecht afvragen: hoe kunnen wij het voor elkaar krijgen om jou alle theorie binnen 1 dag aan te leren, terwijl je om je heen hoort dat mensen altijd meerdere dagen tot weken bezig zijn om de theorie goed in hun hoofd te krijgen? Een goede docent voor de klas, uitstekende klassikale les, herhaling en bakken vol ervaring, dat is onze kracht.

Leren uit dikke theorieboeken en saaie cd-roms bekijken? Nee hoor, niet met ons. Er komt geen theorieboek en cd-rom bij onze cursus aan te pas. Klassikale uitleg, ondersteund met zeer duidelijke praktijkvoorbeelden, ruimte voor vragen en waar nodig extra herhaling, dat is hoe onze les in elkaar zit. Samen leren met andere cursisten is bewezen effectief. Je leert niet alleen van elkaar maar hebt ook steun aan elkaar. Voor de theorie die wat moeilijker is hebben onze docenten unieke tips en trucs, uitstekende ezelsbruggetjes en handige geheugensteuntjes paraat. Wedden dat je hierdoor niks meer zal vergeten!  

Theoriecursus volgen op verschillende locaties

Theorie halen in 1 dag kan met ons op verschillende locaties in Nederland. Dus baalde je al omdat je graag mee zou willen doen met onze theoriecursus maar niet in de buurt van Zwolle woont? Niet nodig! Amsterdam, Arnhem, Den Bosch, Goes, Leeuwarden, Maastricht, een kleine greep aan plaatsen waar wij de eendaagse theoriecursus aanbieden. Alle locaties zijn te vinden op onze website. En via de website kan je direct en eenvoudig inschrijven voor de theoriecursus van jouw keuze.   

https://www.123-theorie.nl/