Hostme
Image default
Banen en opleidingen

Wat leer je tijdens een opleiding Neuro Linguïstisch Programmeren?

Neuro Linguïstisch Programmeren, ook wel NLP genoemd, is een methodiek die zich richt op onbewuste gedachtepatronen en -gedragingen en het ombuigen ervan naar efficiëntere handelingen, gedachten en communicatie. Het prettige aan de methodiek is dat iedereen deze, ongeacht zijn achtergrond en ervaring, kan leren toepassen. Je bent daarvoor aan het juiste adres bij organisatieadviesbureau RaVisie, waar de trainingen door de ervaren Bas Licher worden verzorgd. Je kunt de basistraining NLP Practitioner, maar ook de verdiepende NLP Master Practitioner volgen. Na afronding van de opleiding ontvang je daarvan een officieel certificaat.

Onderdelen van de NLP opleiding

Tijdens de opleiding Neuro Linguïstisch Programmeren komen alle technieken van deze methodiek aan bod. Je ontwikkelt manieren om resultaten bij jezelf, maar ook bij anderen te realiseren. Hierbij kun je denken aan het veranderen van onbewuste overtuigingen die het optimaal functioneren verhinderen en het toepassen van motiverende strategieën. Uiteraard bestaat er ook ruime aandacht voor het doelbewust communiceren en de technieken die hierbij noodzakelijk zijn. Kort samengevat: je leert veranderingen bij jezelf én bij anderen tot stand te brengen.

Een opleiding op basis van de meest recente ontwikkelingen

Organisatieadviesbureau RaVisie biedt opleidingen die zijn goedgekeurd door Richard Bandler, de medeoprichter van het Neuro Linguïstisch Programmeren. De opleidingen staan bij hem onder licentie en worden internationaal erkend. De opleidingen zijn ontwikkeld op basis van zijn kennis, maar worden steeds verder doorontwikkeld. Nieuwe inzichten leiden voortdurend tot verfijning van de methodiek. Zo kun je erop rekenen dat je altijd een cursus volgt waarin de nieuwste ontwikkelingen zijn opgenomen. De coaches zelf gebruiken vaak ook NLP om jou deze technieken aan te leren.

Toepassing in persoonlijke en zakelijke context

De cursussen vormen een laagdrempelige manier om deze methodiek in het dagelijks leven toe te passen. Na afronding van de opleiding dien je veel te oefenen, zowel privé als in zakelijke context. Om het geleerde nog eens extra in de praktijk te kunnen brengen, worden regelmatig opfrisdagen georganiseerd.

https://ravisie.nl/