Hostme
Image default
Huishoudelijk

Inzethor op maat voor jou

Een unieke inzethor is een ideale hor voor ramen die naar binnen opendraaien en kunnen kiepen. De hor blijft gewoon zitten of het raam nu open of dicht is. De inzethorren zijn gemaakt van hoogstaand materiaal. Het gaas gaat lang mee en de inzethorren bezitten een dunne flens waardoor deze geklemd wordt tussen het raam en het kozijn. De inzethor is voorzien van kunststof klemveertjes. Met deze klemveertjes sluit de inzethor raam naadloos in het kozijn. Hierdoor hoeft u niet te schroeven of te boren in uw houtwerk.

Gebruik de configurator voor een inzethor op maat

Een inzethor is een ideale hor voor ramen. U kunt heel eenvoudig uw eigen inzethor maken. Dit doet u met behulp van de configurator. Doorloop de eenvoudige stappen en stel uw inzethor samen:Kies de toepassing van de hor, kies daarna het type hor. Gaat u een hor maken, dan moet u kiezen welk type inzethor u wilt, houd rekening met de diepte van het profiel! Een standaard inzethor heeft een profieldiepte van 32mm. Maar mocht u een afwateringsdorpel hebben, dan heeft u een profieldiepte van 42mm nodig. De derde keuze is een profieldiepte van 20mm. Vul de maten de inzethor in. Kies het type kozijn dat u heeft. Kies het type gaas dat u wilt. En kies ten slotte de kleur van het profiel. Als u deze stappen heeft doorlopen, heeft u succesvol uw eigen inzethor gemaakt.

Het onderhouden van de inzethor

Met een inzethor kunt u met een gerust hart uw ramen openzetten tijdens de lente en zomer. Insecten en beesten komen niet naar binnen. Daarnaast kan er geen vuil naar binnen waaien. Inzethorren helpen dus ook met het schoonhouden van het huis!

Inzethorren zijn in principe onderhoudsvrij. Ze zijn weersbestendig en zowel binnen als buiten te gebruiken. Het frame is gemaakt van aluminium, dit gaat zeer lang mee. Het gaas is rotvrij en kleurvast. Het gaas en frame kunt u eenvoudig schoonmaken door het met een vochtig doekje af te nemen.