Hostme
Image default
Hosting

Geen last meer van kromme deuren met houtverf

Het verven van houten huizen is een klus waar niet zomaar klakkeloos aan begonnen kan worden. Het vereist kennis over het hout, de verfbeits en de uitstraling die je wil bereiken. Uiteraard wil je niet dat de verf al na een half jaar begint af te bladderen en je weer helemaal opnieuw moet beginnen. Als je dit dan weer niet op de juiste manier aanpakt, verzeker je jezelf ervan dat je precies een half jaar later hetzelfde effect hebt gecreëerd. Om niet in deze vicieuze cirkel te belanden, zal Moose Färg je te hulp schieten. Moose Färg is al jaren gespecialiseerd in houtverf naar het Zweedse voorbeeld. Het eeuwenoude recept van de Zweden vormt namelijk de basis voor houtverf van hoge kwaliteit en garantie voor een langdurig mooi effect. Wil je dus houtbeits kopen? Dan ben je bij Moose Färg aan het juiste adres.

De houtbeits van Moose Färg is duurzaam en eenvoudig te gebruiken. Hout past zich aan de weersomstandigheden aan, waardoor houtverf af kan bladderen of anders aangetast wordt. Hout zet namelijk uit wanneer het warm en vochtig is, terwijl het krimpt in droge en koude omstandigheden. Door de hoge dampdoorlatendheid van Moose Färg zal de verf juist meebewegen met het hout en hoef je je hier dus geen zorgen over te maken. Ook ondervind je geen problemen als je de kanten van het hout om de beurt verft wegens de hoge dampdoorlatendheid. Het beitsen van houten deuren zal dus geen probleem meer zijn, want kromme deuren zal je niet krijgen met Moose Färg.

Ben jij ook van plan om binnenkort het tuinhuis te gaan verven, de deuren in huis een likje verf te geven of de schutting opnieuw in de verf te zetten? Dan ben je bij Moose Färg aan het juiste adres!

Voor meer info : https://www.moosefarg.nl/