Hostme
Image default
Kinderen

Een echte BIBS speen kun je gemakkelijk kopen in de online babywinkel

We willen allemaal het beste voor de pasgeboren baby’s, kleine kinderen in ons gezin en de wijdere familie en vriendenkring. Als je op zoek bent naar een kraamcadeau voor jezelf of een vriendin, dan is het belangrijk dat je let op het materiaal waarvan je cadeau gemaakt is. De beste spenen die je kunt kopen zijn van het merk BIBS. Zij zorgen ervoor dan het speengedeelte zelf gemaakt wordt van 100% natuurlijk materiaal. Daardoor is het een duurzaam en veilig geschenk. Je kunt deze spenen en andere leuke babyproducten bestellen in de online babywinkel.

De kwaliteit van spenen verschilt enorm

Goedkope spenen zijn vaak gemaakt van kunststof. Dit materiaal is schadelijk doordat er microdeeltjes loslaten en in de mond van de kleine zuigeling terecht komen. Sommige andere materialen zijn niet altijd even buigzaam en lekker om op te sabbelen. Het speengedeelte van een BIBS speen is gemaakt van natuurlijk rubber, het allerbeste materiaal voor een speen. Het is namelijk duurzaam, non-toxisch en geweldig flexibel – wat de tevredenheid en de zuigreflexen van het kind ondersteunt. In de online babywinkel kun je naast een BIBS speen nog een heleboel andere duurzame artikelen kopen.

Een hele verzameling verantwoorde kraamcadeaus

In de online babywinkel van Ikenmijnmama kun je kiezen uit allerlei verschillende kraamcadeaus van een hoge kwaliteit. Er zijn prachtige dekentjes, kleertjes, badjassen, schoentjes, mutsjes, andere alledaagse artikelen van katoen en andere soorten verantwoord textiel te vinden. Daarnaast verkopen ze ook accessoires, zoals speelgoed en armbandjes. Op de website kun je daarnaast grotere items, zoals wiegen en ballenbadjes vinden. Als je niet weet wat uit te zoeken, dan kun je altijd een BIBS speen kopen.

Online bestellen

Op de overzichtelijke website van Ikenmijnmama kun je alle producten en varianten bekijken. Of je nou een BIBS speen of een ander product wilt kopen, je bestelt het simpelweg in de webwinkel. Je bestelling wordt binnen een paar dagen bij jou thuis bezorgd.