Hostme
Image default
Marketing

Welke voordelen heeft een Umbraco website?

Bijna iedere ondernemer heeft een website voor zijn bedrijf. Dit is ook vrij logisch, aangezien je tegenwoordig enorm veel klanten misloopt wanneer je online niet goed vindbaar bent. Het is dan ook belangrijk dat je een website hebt dit goed werkt en gebruiksvriendelijk is voor de gebruiker. Wanneer je nog geen website hebt, kun je een webdeveloper inschakelen die een website voor je kan maken. Tijdens de zoektocht naar een goede webdeveloper is het belangrijk dat je kijkt naar welk content management systeem (CMS) de developer gebruikt. Er zijn namelijk verschillende CMS met elk zijn eigen voor- en nadelen. In dit artikel neem ik je mee in een paar voordelen van het Umbraco CMS. Dit CMS gebruik je om een Umbraco website te maken.

Friendly

Het grootste gedeelte van de website eigenaren zijn zelf geen webdevelopers en hebben daarom weinig verstand van content management systemen. Voor deze mensen is het wel handig wanneer ze zelf wijzigingen op een website kunnen doorvoeren. Om dit te doen is het dan ook fijn wanneer ze een CMS gebruiken die ook voor ‘noobs’ geschikt is. Het Umbraco CMS wordt gezien als een van de meest gebruiksvriendelijke CMS voor zowel webdevelopers als normale werknemers binnen een bedrijf.

Safety

De veiligheid van een CMS is erg belangrijk. Je wilt natuurlijk niet dat jouw website gehackt wordt of dat er rare virussen op komen. Het Umbraco CMS is gemaakt met hulp van Microsoft technologie, waardoor er vaak essentiële updates zijn die veiligheidsrisico’s aanpakken. Dit maakt de Umbraco websites erg veilig om te gebruiken.

Snelheid

Ten slotte is het natuurlijk enorm fijn wanneer je een snelle CMS hebt. Niemand houdt ervan om een trage website te gebruiken en daarom zit je met een Umbraco CMS altijd goed. Het zijn namelijk snelle systemen in vergelijking tot andere CMS. Tevens zorgt een snelle website ook voor een betere score in de zoekmachines.

Dit zijn slechts drie van de vele handige voordelen van het Umbraco CMS. Wil je ook een website voor jouw bedrijf die gemaakt wordt op deze gebruiksvriendelijke content management systeem? Neem dan een kijkje op orange-juice.nl                en kijk wat ze voor jou kunnen betekenen!