Hostme
Image default
Mode en Kleding

Een weekendje met wat vriendinnen weg. Wat mag je beslist niet vergeten?

Een weekendje met wat vriendinnen weg. Wat mag je beslist niet vergeten? 

Als je een weekendje weg gaat met vriendinnen dan moet je zeker een lijstje maken wat je meeneemt. Met vriendinnen weet je altijd al een beetje wat de bedoeling is en wat je kan verwachten van het tripje. Het is daarom ook belangrijk hier goed op te anticiperen. Wij helpen je daarom met wat je het best kan meenemen. 

 

Wat voor tas neem ik mee?

Je hebt met een vriendinnenuitje waarschijnlijk meer spullen nodig dan je normaal zou meenemen naar zo een weekendje weg. Het is daarom zeker aan te raden een grote weekendtas mee te nemen. Als we nog specifieker mogen zijn is de rains weekendtas wel het best hiervoor om te hebben. Er past veel in en hij is ook nog eens heel erg handig in meenemen en spullen erin stoppen.

 

Je moet eigenlijk dan nog een extra tas meenemen een grote schoudertas dames. Je wilt namelijk niet overal waar je heen gaat die grote weekendtas mee moeten nemen of erger nog alles in je hand steeds moeten houden. Je kunt daarom het best deze twee tassen meenemen. Eentje om al je spullen in te doen voor het verblijf en dan nog eentje die je meeneemt als je ergens heen gaat met zijn alle.

 

Wat doe ik erin?

Heb je de tas al gevonden? Als je er geen hebt of geen geschikte kunt vinden kun je altijd kijken op thebagstore. Die hebben een hele ruime keuze in tassen en daar vind je zeker weten wel iets tussen wat voor jou handig is bij het weekendje weg. Kijk naar wat jij handig vindt qua extra vakjes en sluitingen. De een vindt dat wel handig en de ander niet.

 

Je moet genoeg kleding meenemen zodat je meerdere outfits hebt. Overdag doe je iets simpels aan, maar als je met zijn allen uit eten gaat of een drankje doet moet je een goede outfit hebben. Ook hebben je vriendinnen waarschijnlijk wel een uitgesproken mening waardoor je zeker weten ook nog kritiek kan krijgen. Daarom ook altijd handig om extra outfits mee te hebben. 

 

Dingen als een bikini bijvoorbeeld ook altijd voor de zekerheid en belangrijker nog een lekkere chille outfit waarin je ’s avonds kan zitten met zijn alle. Je gaat niet elk moment van de dag glam zijn natuurlijk dus dan wil je ook even lekker ontspannen met zijn alle.