Hostme
Image default
Particuliere dienstverlening

Laat je lichaam definitief ontharen met een laser bij deze kliniek in Eindhoven

Wil je voor eens en voor altijd van de ongewenste haargroei op je lichaam af? Dan is het definitief laten ontharen van je lichaam bij SkinLab in Eindhoven een uitstekend idee. Er zijn hier drie verschillende behandelingen mogelijk, waarvan een steeds populairder wordende behandeling het ontharen middels een laser is. Ben je benieuwd of dit iets voor jou is? Lees dan verder.

Hoe werkt een laserbehandeling?

Als je jouw lichaam met behulp van een laser definitief laat ontharen bij SkinLab in Eindhoven, dan wordt er middels een laserapparaat een bundel licht op golflengte afgegeven. Dit licht wordt door het pigment in de haarwortel opgenomen, waar het wordt omgezet in warmte. Deze warmte wordt vervolgens afgegeven, waardoor het haarzakje beschadigt raakt. Dit belemmert vervolgens de groei van een nieuw haartje, waardoor er na verschillende behandelingen geen haren meer terug groeien.

Doet een laserbehandeling pijn?

Er wordt door veel mensen afgevraagd of ontharen middels een laser pijn doet. Bij SkinLab in Eindhoven wordt er voor deze methode van definitief ontharen gebruikgemaakt van een in-motion techniek. Dit houdt in dat de laserkop zich continu over de huid blijft bewegen, waardoor de pijn minimaal is. De laserkop koelt de huid bovendien, waardoor roodheid en een branderig gevoel na de behandeling voor een groot deel uitblijven.

Overtuigd? Maak een afspraak

Ben je overtuigd en wil je jouw huid definitief laten ontharen bij deze kliniek in Eindhoven? Maak dan een afspraak via de contactgegevens op de website. De specialisten bekijken dan of deze behandeling geschikt is voor jouw huid- en haartype, of dat er wellicht een andere methode is die beter bij jou aansluit. Vervolgens wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld om jou van je ongewenste haargroei af te helpen. Dit gebeurt altijd door hbo-opgeleide therapeuten die regelmatig worden bijgeschoold. Je bent dus gegarandeerd in goede handen bij deze kliniek!

https://skinlab-eindhoven.nl/