Hostme
Image default
Particuliere dienstverlening

Uw oldtimers verkopen aan net zulke grote liefhebbers als u

Rijdt u in een klassieker of een oldtimer? Alhoewel de twee termen als synoniemen voor elkaar worden gebruikt, bestaat er een verschil tussen. Een wagen wordt doorgaans als een oldtimer gezien wanneer het een klassiek model is dat niet meer wordt geproduceerd. De Nederlandse overheid en de Belastingdienst stellen daarbovenop nog eens een leeftijd van veertig jaar als ondergrens. Klassieke auto’s zijn auto’s die ouder zijn dan dertig jaar. Wilt u uw klassieker verkopen? Dan wendt u zich tot een specialist.

De financiële voordelen van een oldtimer

Tot oldtimers verkopen besluit men meestal wanneer er niet of nauwelijks gebruik wordt gemaakt van de wagen. Aan de kosten ligt het doorgaans niet, want wagens van veertig jaar of ouder worden vrijgesteld van wegenbelasting. Vanaf een leeftijd van vijftig jaar geldt dan ook nog eens een vrijstelling voor de jaarlijkse APK-keuring. Ook kan er een oldtimerverzekering worden afgesloten, waarvoor u een aanzienlijk lagere premie geldt.

Verkoop via een specialist

Het mag duidelijk zijn: een klassieker verkopen doet u niet zomaar. Het is een object waarop u trots bent, waaraan u veel plezier heeft beleefd en waarvoor u een ongekende passie zult blijven behouden. Besluit u uw klassieker te verkopen? Dan wilt u dat deze in goede handen terechtkomt. Bij nieuwe eigenaren die net zoveel passie als u koesteren. Bij mijnoldtimerverkopen.nl bent u dan aan het juiste adres. Dit bedrijf mag zich met de grootste oldtimershowroom van Nederland en het weten te verkopen van inmiddels ruim drieduizend oldtimers een ware specialist op dit gebied noemen.

Profiteer ervan dat alles direct geregeld wordt

Oldtimers verkopen via mijnoldtimerverkopen.nl verloopt snel en eenvoudig. Na een eerste onlinetaxatie, die u inzicht in de waarde van uw bolide geeft, volgt een afspraak op locatie. Na inspectie wordt een bod uitgebracht. Gaat u daarmee akkoord? Dan wordt de verkoop direct geregeld en ontvangt u de RDW-vrijwaring. Het geld staat binnen 24 uur op uw rekening. Voor de diensten van het bedrijf betaalt u geen extra toeslagen!