Hostme
Image default
Sport

Leuke activiteiten in Gelderland

Ik begin gelijk met laser kleiduifschieten in Gelderland! Misschien ken je het sport wel van oude films of TV series, het schieten van een frisbee om zo punten te krijgen. De vorm die je dan ziet is vaak wel verouderd, want nu doen veel het niet meer met echte kogels, maar met een laser! Het werkt hetzelfde als laser gamen, je schiet en als je de frisbee raakt krijg je gelijk punten. Het is ook duurzaam dus, want je maakt de frisbees niet kapot waardoor ze makkelijk hergebruikt kunnen worden in de volgende rondes en voor andere deelnemers wat vroeger dus niet was met echte kogels.

 

Allerlei verschillende sporten

Laser kleiduifschieten klinkt dus leuk, het is makkelijk te doen en kost niet te veel. Wat is er nog meer te doen in Gelderland? Eigenlijk moet je je afvragen wat er niet te doen is in Gelderland, Nederland is een heel divers land, hierdoor zijn er overal allerlei soorten mensen, sporten en activiteiten. Want we brengen allemaal onze kennis van punt A naar B, voor als voorbeelden: Wat dacht je aan voetballen, hockey, badmintonnen (wat ook glow in de dark kan) of tennissen? Zoek sporten in de omgeving op, want het zou je verbazen wat voor sporten er allemaal bestaan.

 

Hoe staat de rest van Nederland erin?

Kan je in de rest van Nederland ook zo intensief en leuk sporten? Zeker weten, zelfs het kleiduifschieten kan je overal vinden in Nederland. Het enige limiet is wat je zelf wilt, en de creativiteit die je daarbij zou willen toepassen. Er zijn oneindig veel websites online die op basis van jouw locatie die je zelf hebt ingevoerd of laten scannen door daar toestemming voor te geven kan laten zien wat er allemaal om je heen zit. Zo niet, dan betekent dit dat er informatie ontbreekt online! Zoek je vrienden en familie op, en zoek uit wat de buurt aan te bieden heeft.

https://www.huureenpop.nl/category/17/activiteit-laserkleiduifschieten