Hostme
Image default
Vakantie

De leukste singlereizen ontdek je hier

Ben je single en reis je graag? Wil jij echter liever niet alleen op vakantie en al helemaal niet reizen met je familie? Schrijf je dan in voor een van de singlereizen van One2gethtertravel. Deze reisorganisatie is gespecialiseerd in het organiseren van singlevakanties. Dankzij hun jarenlange ervaring weet deze reisoperator tijdens elke vakantie de perfecte sfeer te creëren in de groep singles of alleenstaande ouders. Bij deze organisatie vind je teintallen verschillende singlevakanties. Wil je graag reizen naar de zon of je helemaal uitleven tijdens de wintersportvakantie? Wil je de lokale sfeer opsnuiven tijdens een citytrip? Het zijn allemaal opties? Jij kiest zelf welke van deze singlereizen jij gaat ontdekken.

Ook 50-plussers genieten van deze singlevakanties

Ben je een 50-plusser? Heb jij momenteel geen partner? Wil je graag leuke leeftijdsgenoten ontmoeten tijdens een ontspannen vakanties? Dan biedt One2gethtertravel verschillende singlevakanties aan voor mensen ouder dan 50 jaar. Samen met de groep beleef je de tijd van je leven in het buitenland. Wie weet ontstaat er wel een levenslange vriendschap of net iets meer. Ook als 50-plusser kies je uit tientallen singlereizen naar exotische bestemmingen. Wat dacht je van een reis naar Macedonië, of van een hondensleetocht in Zweden? Wacht niet langer en schrijf je snel in voor een van deze geweldige singlevakanties bij de gespecialiseerde reisorganisatie.

Naast singlereizen ook eenoudervakanties met de kinderen

Het is niet makkelijk als je er als ouder alleen voor staat met de kinderen. Natuurlijk wil jij ook je kinderen een leuke vakantie gunnen, maar op je eentje is dat een pak moeilijker dan samen. Gelukkig hoeft dat niet zo te blijven. Naast singlereizen, biedt One2gethertravel namelijk ook heel wat eenouderreizen. Dit zijn singlevakanties met de kinderen erbij. De organisatie houdt voor deze reizen altijd rekening met jouw kinderen. Ze kiest hiervoor leuke bestemmingen waar de kinderen zich veilig en naar hartenlust kunnen uitleven. Zo kun jij als ouder genieten van rust en ontspanning samen met de andere alleenstaande ouders.