Hostme
Image default
Vakantie

Op een eenvoudige en veilige manier in vastgoed investeren

Bent u reeds bekend met het investeren in recreatief vastgoed? Zo niet, dan kan het zeer voordelig voor u zijn, u zich in dit onderwerp te verdiepen. Het beleggen in een accommodatie met een recreatieve doelstelling, zoals een recreatiewoning van Center Parcs Vastgoed, kan u op de lange termijn veel opleveren. Al duizenden investeerders gingen u voor en hebben zowaar de vruchten geplukt van hun investering. Maar, waarom zou u precies investeren in vastgoed van Center Parcs?

Een betrouwbare partner

Wanneer het gaat om het beheer en ontwerp van toeristische accommodaties in Europa is Center Parcs Vastgoed dé referentie. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring op het gebied van zowel recreatief vastgoed als toeristisch management en biedt u een veilige én zorgeloze manier van beleggen. In dit proces weet u precies waar u aan toe bent en wat uw investering uiteindelijk kan opleveren. Besluit u in zee te gaan met Center Parcs Vastgoed, dan bent u verzekerd van een efficiënte samenwerking, waarbij u eigenaar van een beleggingspand wordt.

De redenen voor beleggen

Er zijn veel redenen waarom steeds meer mensen ervoor kiezen om te beleggen in vastgoed. Vandaag de dag liggen de spaarrentes laag en betaalt u belasting over uw vermogen. Investeert u in recreatief vastgoed, dan is de kans dat u een hoog rendement behaalt vrij groot. U profiteert van verschillende voordelen wanneer u investeert in een recreatiewoning van Center Parcs vastgoed:

  • Center Parcs is een sterk merk dat al ruim 50 jaar duurzame vakantieparken ontwerpt, bouwt én beheert;
  • Tijdens het investeringsproces ontvangt u persoonlijke, professionele begeleiding vanaf het oriëntatie moment tot aan het moment van de daadwerkelijke aankoop;
  • U ontvangt variabele huur én een percentage van de totale huuromzet of 5% gegarandeerde huur;
  • U krijgt een langjarig huurcontract. Met een huurovereenkomst van ongeveer 15 jaar kunt u het rendement en de inkomsten alvast inplannen voor de toekomst;
  • Ieder kwartaal ontvangt u huurinkomsten, ongeacht de bezetting;
  • De accommodatie is in zorgeloos beheer, waardoor u geen omkijken heeft naar het onderhoud, exploitatie of leegstand van uw vakantiewoning.

Vraag het portfolio aan

Heeft u interesse in het investeren in vastgoed en wilt u meer informatie ontvangen? Bezoek één van de informatie- en verkoopdagen of neem contact op via de telefoon of e-mail. De professionals van Center Parcs Vastgoed helpen u graag verder.