Hostme
Image default
Vakantie

Geniet van een verblijf op een prachtige natuurcamping op de Veluwe

Komt je vakantie steeds meer in de buurt en weet je nog niet waar je heen gaat? Wil je het liefst met je kinderen de natuur in? Kom je vakantie vieren op Camping het Vossenhol! Op een van de mooiste plekjes van Ermelo vervelen de kinderen zich geen moment. De natuurcamping ligt rustig midden in de bossen van de Veluwe, maar wanneer je op zoek bent naar meer vertier, dan is het gezellige centrum van Ermelo altijd dichtbij. Maar ook op de camping zelf is genoeg te beleven. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke bier-, wijn- of whiskyproeverij en Voor de kinderen worden er veel leuke activiteiten georganiseerd.

Geniet van het kampeerleven op een luxe manier op een natuurcamping op de Veluwe

Ervaar jij vooral ongemakken als je gaat kamperen? Op een prachtige natuurcamping op de Veluwe geniet je direct van de vrijheid. Huur een luxe chalet op Camping het Vossenhol en bespaar jezelf de stress en moeite die bij het opzetten van een tent komen kijken. Verder kun je genieten van alle faciliteiten op de camping. Ga bijvoorbeeld een frietje halen in de snackbar, dan kunnen de kinderen deelnemen aan de activiteiten die worden georganiseerd door het animatieteam of spelen in de speeltuin. Of ga er met de boswachter op uit en spot wilde zwijnen in de bossen rondom de camping. Boek je verblijf op de prachtige natuurcamping in de Veluwe: Camping het Vossenhol.

Bijzondere voorzieningen op deze natuurcamping op de Veluwe

Zoek jij een originele en mooie locatie in eigen land om te verblijven met het hele gezin? Camping het Vossenhol is een prachtige natuurcamping midden op de Veluwe. Wat dacht je van een eigen moestuin voor de kinderen? Als je wat langer op de camping verblijft, bijvoorbeeld tijdens het voorseizoen, kunnen de kinderen hun eigen wortels, sla of andere lekkere groenten kweken. Leuk voor de kinderen en zo heb je iedere dag verse groenten. Geniet ook van de prachtige omgeving van de camping. Hiervoor zijn er niet alleen fietsen te huur op de camping, maar ook comfortabele elektrische scooters, waarmee je heerlijk door het bos kunt touren.