Hostme
Image default
Zorg

Met het gebruik van wasbaar maandverband bijdragen aan bescherming van het milieu

We zijn ons allemaal inmiddels wel bewust van de klimaatveranderingen en onze invloed op het milieu. Deze proberen we anno nu dan ook op verschillende manieren te beschermen; door water- en stroomverbruik te beperken, minder vlees te eten, het aantal vliegreizen te reduceren en verantwoorde kleding te kopen. Als vrouw kun je ook denken aan het gebruiken van wasbaar maandverband.

Wasbare luiers, maandverband en andere duurzame verzorgingsproducten

Kwalitatief hoogwaardig wasbaar maandverband vind je bij Kaatje Katoen. Net als wasbare luiers behoort het tot een ruim assortiment duurzame verzorgingsproducten. De wasbare luiers en het herbruikbare maandverband dat je bij deze aanbieder aanschaft, is gegarandeerd milieu- en gebruiksvriendelijk en onder goede arbeidsomstandigheden gemaakt. Het bedrijf onderhoudt nauwe contacten met al zijn producenten. Met sommigen daarvan wordt al meer dan tien jaar samengewerkt. Ook worden door de medewerkers alle ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid nauwlettend gevolgd om jou als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Andere voordelen van wasbaar maandverband

Behalve dat je met herbruikbaar maandverband een veel kleinere ecologische voetafdruyk op de aarde achterlaat, profiteer ook jij van enkele voordelen. Zo bevatten deze producten geen plastic waardoor er geen broeierige en, voor bacteriën aantrekkelijke, omgeving ontstaat. Ook zijn er geen chemische stoffen in verwerkt. Daarnaast ben je met het gebruik ervan op de lange termijn goedkoper uit; wasbaar maandverband gaat tot wel vijf jaar mee.

Woorden en daden, ook achter de schermen

Kaatje Katoen houdt haar woord. Ook achter de schermen wordt daarom zo duurzaam mogelijk gewerkt. Bij de bedrijfsvoering wordt sterk rekening met het milieu gehouden. Zo wordt er zo min mogelijk geprint, wordt er ledverlichting gebruikt en is er geen water uit plastic flessen op kantoor aanwezig. Ook wordt er door de medewerkers zoveel mogelijk naar kantoor gefietst. Je doet je aankoop dan ook bij een bedrijf met niet alleen woorden, maar ook daden.