Hostme
Image default
Auto's en Motoren

Wat is dat?

Wat is die auto chipping-methode? Veel mensen denken dat dit een eenvoudige chipping-methode is om al het vuil van de voorkant van de auto te krijgen, maar dit is niet het geval. Er zijn veel stappen die u moet nemen om ervoor te zorgen dat het correct is gedaan. Je moet weten wat je doet en dan kun je de methoden leren om ervoor te zorgen dat je succes hebt bij het chipping.

 

Het eerste dat u hoeft te doen, is ervoor zorgen dat u zich in een gebied bevindt waar er ruimte zal zijn om met voldoende ruimte te chippen om comfortabel te bewegen. U wilt ook een zeer glad oppervlak hebben om op te werken. Als het oppervlak te ruw is, kunt u eindigen in plaats van chippen. Als het te glad is, kunnen de chips aan elkaar blijven plakken in plaats van in staat te zijn om van het oppervlak te gaan.

 

Nadat u een gebied hebt gevonden, moet u de auto-bovenkant verwijderen om het auto-gedeelte bloot te leggen. Dit helpt een deel van het chippen te elimineren. Vervolgens moet je zoeken naar gebieden die misschien aan de zijkanten of achterin zijn gebogen. Zoek naar gebieden die ervoor zorgen dat je chip zich verspreidt tot een grote lelijke plek. Je wilt voorzichtig zijn met deze omdat het de chip nog verder kan verspreiden.

 

Nadat u het probleemgebied hebt gevonden, moet u het metaal ervan verwijderen. Dit zal je helpen om roest te vermijden. Als u te maken hebt met gebogen gebieden, moet u mogelijk een roestverwijderingsoplossing gebruiken. Dan moet u het gebogen gebied schoonmaken voordat u roestverwijderingsmiddelen aanbrengt. Je moet altijd een klein gebied testen voordat je probeert grote voorwerpen te roest.

 

Zodra u alle gebogen of uitpuilende gebieden hebt verwijderd, bent u klaar om te beginnen met weg te chippen aan de auto. Vóór het begin moet u onthouden dat de meeste auto’s iets in elk gebied chippen. Dus, als je auto-chipping tip je adviseert om de auto naar een body shop te nemen, is het het beste om dit zo snel mogelijk te doen.

 

Er zijn veel dingen om te overwegen bij het leren wat is dat is dat autochippen. Als je in een haast bent, zijn er veel dingen om te overwegen, zodat je je werk efficiënt hebt gedaan. Auto chipping tips lijkt misschien eenvoudig, maar ze nemen tijd en oefenen. Je wilt het proces niet haasten omdat je uiteindelijk de hele chip weg zult schuren. Als u uw tijd en oefening neemt, moet het eindresultaat indrukwekkend zijn.

Klik hier voor meer informatie ChipPerformance